Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládla lépe Štítina


Branky


16

Štítina vstoupila vítězně do sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina dala tři góly

Štítina tým nechala ze "slušnosti" domácím pět minut na představení se.....poté převzala v horkém odpoledni taktovku hry do svých rukou a udávala ráz utkání. Byl předpoklad,že na úzkém hřišti uvidíme dost brankových příležitostí. Ta první přišla ve 12.minutě. Marek Vitásek se vydal po levé straně do běžeckého souboje proti gólmanu domácích vítězně a lobem a pozor! levou nohou pohnul se skóre po devíti měsících trvajícího půstu od mistrovského zápasu. - 0:1. U domácích se poprvé představil Daniel Štefek, centr k penaltovému puntíku však naštěstí pro hosty, nikdo z domácích nevyužil. To štítinský nákop v podání Postulky měl gólovější parametry. Harasim si věděl rady jak dostat mičudu za záda Petra Krajíčka - 0:2. Z pětky, křížem brány za pravou tyč. Z hostujícího pohledu nádherný poločas vyšperkovaný akcí po ose Vitásek - patička Krumpholze a zakončovatele Stoklasy, neměl chybu - 0:3. Mohlo být pro hosty ještě veseleji, kdyby Stoklasu nevychytal v tutovce domácí gólman!

Závada korigovala až za stavu 0:5

V druhé půli, hned z kraje přišel druhý brejk Vavrečky, tentokrát s přesným zakončením a vedení -0:4. Uběhla hodina hry,ke slovu se přihlásil sprintem po levém křídle Kunczik, který centrem našel vysokého Gattnara, jenž hlavičkou zvýšil počet střelců v týmu.- 0:5.Trenér v tento moment logicky stáhl ze hřiště s kartou a zdravotně indisponovaného hrajícího Marka Vitáska. Zamíchal se sestavou a začaly se dít věci!! Kvalitně hrající Daniel Štefek využil trochu volného místa mezi hostujícími obránci a korigoval na - 1:5.Oboči hosté zvedali za tři minuty, když opět Štefek zakončil po druhé a nedal vůbec Martinu Vitáskovi šanci -2:5.Na hosty spadla zbytečná nervozita ,kterou umocnila třetí gólová trefa Závady v rozmezí osmi minut, kfdyž v šestnáctce propálil vše Fojtík.  - 3:5. Narozdíl jediné branky mohl snížit Chříbek, ale míč z pěti metrů neprotlačil do branky. Velké horko, nedostatek hráčů na střídačce a tím pádem únava už nedovolili domácím více udělat pro zisk byť bodu.Ono ztratit pěti gólový náskok ze šedesáté minuty  taky neni moc reálný.....

 

Štítina přivítá příští kolo Těškovice. Závada jede do Vávrovic.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Robin Vitásek (hráč): Bohužel jsme se probudili až za stavu 0:5. Dali jsme tři branky a zápas zkorigovali. Škoda jen, že jsme nedokázali snížit na rozdíl jediné branky, možná by to ještě bylo zajímavé.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Škoda toho konce,který okaňkoval náš povedený vstup do nového ročníku.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Majhofer [-] , D. Vitásek [-] (46. A. Fojtík [-] ) , M. Slončík [-] , M. Štefek [-] , P. Petraš [-] , D. Štefek [-] , V. Chříbek [-] , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-] , M. Kozel [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - D. Vavrečka [-] , J. Krumpholz [-] (78. T. Halška [-] ) , L. Postulka [-] , M. Harasim [-] , P. Stoklasa [-] , P. Kunczik [-] , D. Watzlavik [-] , F. Graf [-] , J. Gattnar [-] , M. Vitásek [-] (66. P. Hřivnáč [-] )

ŽK: 13. D. Gryz , 62. M. Kozel , 77. M. Štefek - 33. M. Harasim , 42. M. Vitásek , 85. F. Graf .
Hráči zápasu: D. Štefek - D. Vavrečka .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - PRASEK Beno, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Štítina má docela silný tým a věřím, že Závadu těsně porazí

Tip: remíza

Vidím to na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra hostů

Štítina s přehledem vyhrála Císařák Cup a formu si přenese i do začátku soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích