8:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neumětely dostaly napráskáno v Trubíně


Branky


29. J. Krob , 32. J. Krob (p.) , 43. R. Klička , 45. D. Rajtr , 59. D. Rajtr , 67. J. Gracias , 81. D. Rajtr , 90. D. Rajtr - 27. E. Šuster
2

První zářijovou neděli si na trubínský fotbalový stadion našlo cestu 150 platících a zhruba stejný počet neplatících diváků, kteří se v žádném případě nenudili, protože měli možnost si užít celkem devět gólů, které v rámci souboje obou celků postupně padly do nově instalovaných trubínských branek a sítí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený obrat

Začátek zápasu se domácím herně povedl, byli aktivnější, avšak ke gólovému úspěchu jejich počínání nevedlo. Při nejslibnější příležitosti se na Hlavína v brance Neumětel řítil v sólovém úniku Vokáč, kličku brankáři ještě zvládl, ale zakončení se domácímu útočníkovi nevydařilo a obrana jej zvládla odvrátit. Hosté poprvé zahrozili až po necelé půlhodině hry, kdy se na levé straně uvolnil Martin Ciprian, ve vápně našel parťáka v útoku Šustera, který si míč zpracoval a překonal Jana Vácu - 0:1.

 

Trubínské hráče jakoby inkasovaná branka ve spojení s ústní motivací ze strany správce hřiště namotivovala ke zvýšení obrátek. Hned za dvě minuty byl v nadějné pozici před pokutovým územím faulován Radek Klička. Míč si k exekuci přímého volného kopu postavil Jakub Krob a levačkou zakroutil míč do branky - 1:1. Pár minut na to unikl po pravé straně David Vokáč. Hostující Kalina byl schopen jej zastavit jen za cenu faulu a protože k přestupku došlo v pokutovém území, nařídil sudí Šnajdr penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil znovu Jakub Krob a bezpečně proměnil - 2:1.

 

Domácí měli chuť a Neumětelům jakoby docházely síly a vůle utkání zvrátit. Ve 43. minutě zrealizovala útočné dvojice Vokáč - Gracias podle instrukcí Pavla Malečka autové vhazování. Výsledkem bylo zakončení mladšího z útočníků, které Karel Hlavín vyrazil jen k dorážejícímu Radku Kličkovi. Ten i přes pravděbodobně nedovolený obranný zákrok Kaliny dokázal dostat hlavou míč do sítě - 3:1.

 

Ani to ale nebylo v prvním poločase ze strany Trubína vše. V poslední minutě prvního dějství se na pravé straně hřiště po přihrávce Radka Kličky ocitl sám dosavadní hrdina utkání Jakub Krob, který poslal svou levačkou do vápna nebezpečný centr. Jakub Gracias na něj přes velkou snahu nedosáhl, na zadní tyči ale situaci dobře dohrál Daniel Rajtr a uklidil míč do odkryté části branky - 4:1.

Neumětely odpadly

Ve druhém poločase už to byla hra kočky s myší. V 59. minutě po rozehrávce standardní situace znovu zafungovala spolupráce po ose Krob - Rajtr. Prvně jmenovaný se dokázal uvolnit u brankové čáry na levé straně pokutového území a přízemní přihrávkou našel mladého záložníka domácích, který měl snadnou úlohu a poslal míč pod břevno soupeřovy branky - 5:1. Trubínským fotbalistům s přibývajícím skóre narůstalo sebevědomí, zatímco na hráče hostí měl vývoj zápasu úplně opačný efekt. Fotbalisté Neumětel kupili chyby především v rozehrávce na vlastní polovině hřiště, z čehož těžili trubínští hlavně v případě šesté a sedmé branky.

 

V 67. minutě trojice Porsch, Vokáč, Gracias zatlačila na obránce a gólmana Neumětel. Výsledkem byla slabá přihrávka gólmana Hlavína, kterou Jakub Porsch zblokoval. David Vokáč se zmocnil míče a posunul jej kapitánovi Jakubu Graciasovi, kterému nezbývalo nic jiného, než trefit prázdnou branku - 6:1. Stejný úkol, ovšem z mnohem větší vzdálenosti, pak musel v 81. minutě, když už hosté hráli bez vyloučeného Lukáše Konopáska, splnit i Daniel Rajtr, který vystihl další z řady nepřesných přihrávek hostů.

 

Domácí záložník se své role zhostil s přehledem a přízemní střelou z dobrých 35 metrů poslal míč do branky a sebe díky kompletnímu hattricku do čela tabulky trubínských střelců - 7:1. Ten samý hráč pak po individální akci z poslední minuty zápasu přidal ještě svůj čtvrtý gól a pečetil skóre celého utkání - 8:1.

 

Domácí fotbalisté měli v zápase ještě celou řadu dalších příležitostí. Naštěstí pro hráče Neumětel však v mnoha případech finální fáze ještě zaostávala za očekáváním. Výsledek je však pro Trubín příslibem do dalších utkání. To příští sehraje Trubín opět na domácím hřišti. V rámci oslav Trubínského posvícení se netradičně v sobotu od 14:00 utká s Tetínem. Přijďte si kromě fotbalu užít také posvícenskou zábavu, která se bude konat večer po zápase přímo na hřišti v Trubíně.

 

Report k utkání zaslal Jakub Porsch, upraveno redaktorem.



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
J. Váca [-] - M. Blaha [-] , R. Křesťan [-] , V. Vlček [-] (73. J. Kovář [-] ) , P. Maleček [-] (63. M. Porsch [-] ) - J. Krob [-] (68. J. Kalina [-] ) , D. Rajtr [-] , R. Klička [-] , J. Porsch [-] - J. Gracias [-] (84. R. Pos [-] ) , D. Vokáč [-]

SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - L. Konopásek [-] , P. Kalina [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] - V. Bláha [-] , K. Ciprian [-] , M. Vršecký [-] , M. Ciprian [-] - E. Šuster [-] - J. Konopásek [-]

ŽK: 62. L. Konopásek . ČK: 75. L. Konopásek .
Hráči zápasu: J. Krob , D. Rajtr .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích