Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory pokračují v demolici


Branky


5. V. Iwaschenkov , 11. M. Vedana , 14. J. Nerad , 25. D. Vaník , 30. J. Nerad , 33. J. Šimků , 67. J. Nerad , 77. J. Nerad , 88. J. Nerad - 8. J. Gemov
12

Ani v pátém zápase Dvorů se překvapení nezrodilo. Na půdu domácích Dvorů zajížděli hráči z Lokomotivy Mariánských Lázní, kteří měli i přes sympatické výkony pouhé tři body. Dvory zatím v soutěži dominují a po čtyřech utkáních s celkovým skóre 23:0 se nepředpokládalo, že by domácí zaváhali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky začaly padat brzy

Dvory se poprvé prosadili už v 5. minutě, postaral se o to Vítězslav Iwaschenkov. Lokomotivě se ovšem podařilo vyrovnat, postaral se o to Jan Gemov v 8. minutě a pro Dvory to byla vůbec první inkasovaná branka v sezóně! Nerozhodný stav však vydržel pouhé tři minuty, než se prosadil Marcel Vedana. Na 3:1 zvyšoval domácí Jaroslav Nerad ve 14. minutě a načal tak svůj střelecký účet. Další branku přidali domácí ve 25. minutě, trefil se Daniel Vaník. Ve 30. minutě přidal svou druhou branku v utkání Jaroslav Nerad, který převzal míč ve vápně soupeře, zasekl si ho a, ač pravák, levou nohou zamířil nechytatelně do šibenice. Ve 33. minutě zvýšil na 6:1 Jaroslav Šimků. Více branek již do poločasu nepadlo.

Dvory polevily, úřadoval jen Nerad

Do druhé půle nastoupily oba týmy s menším zápalem, poněvadž zápas byl už dávno rozhodnutý. Celý poločas si tak vzal pod svou taktovku Jaroslav Nerad a postaral se o všechny zbylé branky utkání. Svůj hattrick zkompletoval hlavičkou v 67. minutě a bylo to již 7:1. Osmou branku Dvorů vstřelil o deset minut později velice tvrdou ránou, se kterou si gólman hostů neporadil a na konečných 9:1 dával v 88. minutě. Pro Lokomotivu byl výsledek až příliš krutý, i přes to, že do Dvorů přijížděla s oslabenou sestavou, vytvořila si několik gólových příležitostí, ale jen jednu z nich se ji povedlo využít. Dvory naopak nepodaly tak dominantní výkon, na který byli fanoušci v zápasech zvyklý, přes to z toho pramenilo zatím nejvíce vstřelených branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Karlovy Vary-Dvory
Martin Matějček (manažer domácích): Je to trochu paradoxní, i přes to, že jsme dnes vstřelili nejvíc branek, podali jsme nejhorší výkon, nebyli jsme schopni dát si tři kloudné přihrávky. Doufám tedy, že to i přes vysoké skóre bude pro kluky trochu facka, nebýt rozdílového Jardy Nerada, mohli jsme se pořádně zapotit.

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Jan Gemov (hráč hostů): Do Dvorů jsme jeli s tím, že jím dáme aspoň toho góla, a to se nám povedlo! (smích). Myslím, že jsme podali dobrý výkon, výsledek je pro nás krutý, kdyby se nám víc dařilo trestat chyby domácí obrany, mohli jsme to trochu zdramatizovat. My naopak dostali branku skoro ze všeho. Dvory jsou ale kvalitativně nad B třídou a jsem zvědavý, kam až se dostanou.



Sestavy


TJ Karlovy Vary-Dvory
P. Štrébl [-] - M. Pavliš [-] (51. P. Bitman [-] ) , M. Schneider [-] , V. Iwaschenkov [-] , J. Prchal [-] - M. Holcman [-] , J. Šimků [-] , M. Horváth [-] , D. Vaník [-] (56. M. Hlinka [-] ) - J. Nerad [-] , M. Vedana [-] (54. L. Nekoranec [-] ) -

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Martínek [-] - J. Gemov [-] , P. Ceplecha [-] , M. Gargula [-] , P. Černík [-] , A. Paur [-] , D. Hrubý [-] , M. Derka [-] (39. L. Baťko [-] ) , M. Schwertschal [-] , S. Staněk [-] , T. Černík [-] (34. O. Kretschmer [-] )

ŽK: 15. A. Paur , 89. M. Gargula .
Hráči zápasu: J. Nerad .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Botoš Robert - GODŽA Ladislav, ŠKARDA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Artur Radimerský
Tip experta: výhra domácích

Výhra Dvorů, od začátku soutěže předvádí skvělý fotbal. Jasný favorit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích