0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 15:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory potvrdily svou kvalitu, Žandovští se ale nevzdali bez boje


Branky


37. M. Holcman , 43. J. Nerad , 85. D. Vaník
11

Už před výkopem musel Žandov řešit problémy, kdy sháněl lidi na poslední chvíli. Stoper nastoupil jen se sebezapřením, krajní obránce pak přišel pomoct z fotbalového důchodu. Dvorští si chtěli připsat čtvrtou výhru v řadě a pokračovat v kvalitních výkonech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se snažili být vyrovnaným soupeřem, Dvory se i přes to prosadily

Už od úvodních minut bylo znát, který tým bude diktovat tempo hry. Hosté byli v dobrém pohybu, a často se také pokoušeli o zakončení. První sporná situace přišla již ve 3. minutě, kdy se hosté dožadovali odpískání faulu v pokutovém území domácích. Jejich žádosti však hlavní rozhodčí Vu nevyslyšel. Jedna ze střel měla výborné parametry, ale domácí gólman Tomáš Rada se zaskvěl. Gól visel ve vzduchu už po prvních pěti až deseti minutách, kdy pohlednou akci po křídle zakončoval na malém vápně hostující útočník, ale Rada v bráně podržel domácí. Další střely pak létaly spíše mimo nebo na prostředek branky. Následovala ojedinělá domácí akce. Po Kuvíkově přihrávce postupoval Bátovský z úhlu sám na brankáře, nedokázal ale trefit branku. Hra pak pokračovala ve stejných kolejích. Dvory držely míč, a Žandov poctivě bránil. Zajímavou příležitost měl domácí Mašek, který se skvěle na pravé straně uvolnil, ale místo střely volil přihrávku a to se ukázalo jako špatné řešení. Zlom utkání přišel ve 37. minutě. Hostující stoper Oslovič špatně zpracoval aut, který propadl za něj. Domácí Kuvík vystartoval za míčem, ale dvorský stoper jej stáhnul. Zákrok, který jedna strana viděla jako jasně červený (jelikož jako poslední hráč zastavil postup útočníka sám na gólmana) a druhá strana jako zkušeně zvládnutý souboj z Oslovičovi strany nakonec rozhodčí nevyhodnotil ani jako faul. Hra tak pokračovala dál a hosté se hned vrhli do protiútoku, při kterém došlo k faulu v pokutovém území a sudí nařídil proti Žandovu penaltu. Velmi sporný okamžik dokázali hosté využít ujmuli se vedení. Jen chvíli poté se Dvory radovaly znovu. Po parádně zahraném rohovém kopu se prosadil osamocený Nerad, expert na podobné situace, a hlavou zvýšil na 2:0 pro hosty. 

Hosté polevili, Žandovští chtěli zápas zvrátit

V druhé půli to domácí nezabalili a poctivou defenzivou nutili hosty pouze nakopávat balony. Dvory v tempu značně polevili, a tak přestože držely míč, žádnou velkou šanci neměly. Šance však nepřicházely ani na druhé straně. Výjimkou byla domácí akce, kdy po standardce byl ve vápně stažen Bátovský. Sudí byl však opět na důrazné protesty domácích imunních a ani tentokrát se k odpískání pokutového kopu neuchýlil. Definitivní tečku za utkáním udělal hostující Vaník, který, po skrumáži ve vápně a nedůrazném odkopu, se štěstím uklidil míč k tyči.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk (hráč domácích): Vzhledem k tomu v jaké sestavě jsme k utkání nastoupili, si myslím, že jsme podali výborný výkon. Soupeř byl jasně fotbalovější a zaslouženě vyhrál. My jsme zase dobře bránili a hráli dobře organizovaně. Jediná kaňka na utkání byl nepovedený výkon sudího, nicméně schválně to určitě neudělal, každý může mít špatný den.

TJ Karlovy Vary-Dvory
Martin Matějček (manažer): Do Žandova jsme zajížděli s vědomím, že nás čeká těžký zápas, ale přijeli jsme vyhrát. V první půli jsme podali kvalitní výkon a vstřelili jsme důležité branky. V druhé půli šel náš výkon rapidně dolů, ale naštěstí už jsme si výsledek pohlídali a bereme tři body, které jsou pro nás důležité.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - J. Kič [-] (50. T. Hrdonka [-] ) , P. Sobotík [-] , L. Bátovský [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , D. Mašek [-] , T. Setnička [-] , P. Tunder [-] , T. Hemmerka [-] (76. M. Setnička [-] ) , F. Pochopin [-]

TJ Karlovy Vary-Dvory
P. Štrébl [-] - M. Pavliš [-] , M. Schneider [-] , T. Oslovič [-] (46. M. Horváth [-] ) , J. Prchal [-] - M. Holcman [-] , V. Ušák [-] (66. D. Vaník [-] ) , L. Nekoranec [-] , J. Šimků [-] - J. Nerad [-] , V. Iwaschenkov [-] -

Hráči zápasu: T. Kuvík - T. Oslovič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VU David - FURIŠ Adam, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra hostů

Dvory podle mě budou pokračovat v krasojízdě i na hřišti zatím tápajícího Dolního Žandova, který se přece jen zvedl výhrou v Chodově.

Tip: výhra hostů