4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plesná si po dominantním výkonu připisuje tři body, porazila Chyši


Branky


11

Domácí z Plesné si zatím užívají povedený vstup do sezony, když po třech zápasech ještě neokusili chuť porážky. Hosté z Chyše měli po třech zápasech šest bodů a dnešním zápasem se chtěli na špičku tabulky přiblížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plesná za vítězstvím vykročila brzy

Od úvodního hvizdu byla Plesná o trochu aktivnějším týmem a projevilo se to záhy i na výsledku. V 8. minutě se po rohovém kopu a následné skrumáži dostal k míči Antonín Šulek a dopravil míč do sítě hostů. Plesná nepolevila a nadále byla na míči častěji, Hosté z Chyše si však také vypracovali několik zajímavých pozic. Žádnou z nich ale do zdárného konce nedovedli. A tak úřadovali znovu domácí, jmenovitě Sebastian Linhart, který ve 41. minutě dostal skvělou přihrávku od spoluhráče Václava Panuška, a neměl pak už problém dostat míč do odkryté branky hostů. Skóre bylo 2:0. Třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat a přišla za další dvě minuty. Prosadil se domácí Vít Pfertner, který vyslal pěknou střelu placírou, na kterou gólman hostů dosáhl, ale povedlo se mu ji jen přizvednout a poslat ji přímo do šibenice. I přes náznaky šancí hostů už se více v poločase nestalo a Plesná tak šla do šatny s příjemným náskokem 3:0.

Domácí si vítězství pohlídali

Hned v úvodu druhé půle došlo ve vápně hostů k nedovolenému zákroku na Václava Panušku a hlavní sudí odpískal pokutový kop. K exekuci se postavil sám faulovaný hráč, což podle mnohých přináší smůlu a skutečně, Panuška neproměnil! Ten samý hráč se o pár minut postavil k exekuci přímého kopu, která už se mu povedla o něco lépe, ale brankář ji dokázal vyrazit. Odražený balón však přistál na kopačkách domácímu Sebastianu Linhartovi, který neotálel a v 54. minutě svou druhou brankou v zápase zvýšil vedení domácích na 4:0. Nic zásadního už utkání nenabídlo a žádná z šancí, kterou si domácí, ani hosté, kteří se i přes nepříznivý stav nevzdávali a stále hráli kvalitní fotbal, brankou neskončila. Plesná tak v této sezóně stále čeká na první porážku a Chyši se pomalu vzdalují postupové příčky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart (hráč domácích): Jsem rád, že jsme dnes zvítězili a zatím pořád držíme neprohru. Děkuji Václavu Panuškovi za přihrávku a narážečku o gólmana, díky jeho režii jsem dal dva góly. A vůbec si nemusí dělat hlavu z neproměněné penalty za stavu 4:0. K vítězství bezkonkurenčně přispěl. Musím pochválit i obranu, že fungovala lépe, než v předešlých utkání a to také díky defenzivnímu kapitánovi Aleši Votrubovi.

TJ Sokol Chyše
Adam Vála (hráč hostů): V Plesné se hraje vždy těžce, řekl bych ale, že námi předvedená hra neodpovídá výsledku. Bohužel jsme selhali v zakončení. Co mě ale opravdu zaráží, je výkon zaskakujícího Melničuka v roli pomezního rozhodčího, který splnil, co slíbil po utkání v Chyši - zařízl nás. Hlavnímu rozhodčímu to očividně nevadilo. Sebral nám dva góly, kterými jsme mohli utkání minimálně zdramatizovat. Holt se musíme koncentrovat na další zápas, kdy máme rozjetou Aš.



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - B. Votruba [-] , A. Šulek [-] , M. Eliáš [-] , J. Štefek [-] - R. Glazer [-] (46. P. Malý [-] ) , P. Schaller [-] , V. Pfortner [-] , A. Votruba [-] - V. Panuška [-] , S. Linhart [-] (79. V. Bláha ml. [-] )

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - J. Velek [-] , V. Dvořák [-] (80. J. Krejčí [-] ) - M. Bouška [-] , J. Lavička [-] , J. Hanzlíček [-] (68. J. Ritter [-] ) , A. Vála [-] - D. Michel [-] , M. Dorňák [-] - J. Chára [-] , M. Varga [-] (46. J. Paluch [-] )

ŽK: 68. B. Votruba - 30. M. Bouška , 32. V. Dvořák , 53. J. Paluch , 74. J. Lavička .
Hráči zápasu: S. Linhart .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - VALÍČEK Petr, ŠMAT Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra hostů

My hrajeme v Plesné, která nečekaně ztratila bod s Hranicemi, my se pro změnu potrápili v duelu s Křižovatkou. V nic jiného než ve 3 body pro Chyši ale ani věřit nemůžu.