2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 13:30

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj vůle zvládli lépe hosté z Bukovan


Branky


16. M. Tancl , 47. J. Křepela - 27. D. Psota , 65. J. Koptík , 84. D. Psota
11

Zápas o šest bodů. S tím do utkání šli jak domácí z Habartova, tak hosté z Bukovan. Habartovští byli po třech zápasech bez bodu, Bukovanští měli díky jedné výhře v tabulce tři body. Naprosto vyrovnané utkání rozhodly detaily. Na stadion si našlo cestu úctyhodných 200 diváků, kteří se po celých 90 minut starali o skvělou atmosféru a pozvedly tak atmosféru ještě o úroveň výše!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na obou stranách

Od úvodního hvizdu by se těžko určil dominantní tým. Hrál se převážně bojovný fotbal, i když domácí byli na míči přeci jen o něco více. Už v 16. minutě se ale poprvé měnilo skóre, po přímém kopu se trefil domácí Miroslav Tancl a Habartov tak vedl 1:0. Ve 27. minutě bylo srovnáno, po pěkné střele se prosadil Daniel Psota a bylo srovnáno. První půle už kromě bojovného fotbalu více nenabídla a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Bojovné utkání pokračovalo i po pauze

Kde první poločas skončil, tam ten druhý navázal. Oba týmy hráli velice obětavě a případné nepřesnosti napravovali zvýšenou aktivitou. Domácí za to byli odměněni hned dvě minuty po začátku druhé půle, prosadil se kapitán Josef Křepela. V 65. minutě se míč po skrumáži dostal hostující Jan Koptík a povedlo se mu dostat míč do branky domácích, čímž srovnal skóre na 2:2. Už to začínalo vypadat, že první zápas tohoto víkendu v B třídě budou muset rozhodnout penalty, když si v 87. minutě vzal míč hostující Daniel Psota a úžasnou střelou z dvaceti metrů vymetl šibenici. Gólman byl bez šance a stav utkání 2:3 z pohledu domácích. V utkání už se víc neurodilo a velice důležité tři body si tak odvážejí hosté z Bukovan.

 

Pozápasová radost hostů:



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Artur Radimerský (hráč domácích): Opět nemastný neslaný výkon, potřebujeme už prolomit tuhle sérii. Mrzí mě, že před tak skvělou diváckou kulisou jsme se vůbec nepředvedli. Hosté byli bojovnější a měli mnohem větší chuť vyhrát, což se jim i podařilo. Musím opravdu poděkovat divákům za vytvořenou atmosféru, a alespoň přislíbit, že v příštím zápase uděláme, co bude v našich silách, abychom příští týden přivezli body z hranic.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner (trenér hostů): Objektivně musím říct, že dnes to byl vyložený remízový zápas. Dvakrát jsme prohrávali, ale věřím, že jsme dnes chtěli vyhrát o trošku víc než soupeř, a silou vůle jsme to k těm třem bodům dotlačili. Klukům patří velký dík. I přes to, že jsme sem přijeli bez několika hráčů základní sestavy, tak jsme to ubojovali a vyhráli. Musím taky vyzdvihnout diváckou kulisu, která zápasu dodala ještě větší náboj.



Sestavy


TJ Baník Habartov
D. Rozmahel [-] - J. Straka [-] , D. Dlábik [-] (76. L. Nýdl [-] ) , P. Formánek [-] (52. P. Müller [-] ) , A. Radimerský [-] , M. Janík [-] , M. Tancl [-] , J. Křepela [-] , M. Pajer [-] (70. R. Jirgl [-] ) , M. Richter [-] , P. Bartoš [-] (46. T. Formánek [-] )

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - J. Kukla [-] , L. Pech [-] - D. Psota [-] , D. Psota [-] - J. Zronek [-] (63. T. Pippenbacher [-] ) , M. Hamouz [-] , P. Abeldinov [-] (88. M. Kunštár [-] ) - J. Gvizd [-] , F. Žába [-] , J. Koptík [-] (78. L. Seman [-] )

ŽK: 15. D. Psota , 77. D. Psota , 87. L. Balada .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Balhar Ivan - LHOTKA Jindřich, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: remíza

Bukovany budou chtít v Habartově odčinit těžký výprask od Dvorů, domácí pro změnu čekají na první body po ztraceném zápase s Aší. Očekávám remízu.

Tip: výhra domácích