K. Fröhlich 24. (p.)
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 13:30

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov vyloupil Chodovskou rezervu


Branky


24. K. Fröhlich (p.) - 51. D. Mašek , 55. D. Mašek , 75. D. Mašek
11

Na chodovský trávník zavítal tým z Žandova. Střetly se dva týmy, které po dvou kolech stále čekaly na první body. Mírným favoritem byli Žandovští, dopředu však nebylo rozhodnuto zhola nic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle dopadla lépe pro domácí

Úvod utkání byl jasně v domácí režii, hned během prvních pěti minut došlo v Žandovském vápně ke třem závarům, kdy každý z nich smrděl gólem. Dvakrát se ale podařilo hostům střelu zblokovat a jednou míč minul jen o centimetry pravou tyč branky. První zajímavá událost na druhé straně hřiště přišla zhruba po čtvrthodině. Lukáš Bátovský se na rohu vápna zbavil obránce, ten při otočce spadnul a zalehnul hostujícímu útočníkovi nohy. Rozhodčí ovšem střet jako penaltový nevyhodnotil. Byla to ale spíše jen ojedinělá příležitost hostů. Hra se většinu času odehrávala na žandovské půlce. Chodov měl spoustu nebezpečných situací, které hosté zastavovali až na poslední chvíli. V 24. minutě přišel nejdůležitější okamžik první půle. Domácí borec prošel přes několik obránců a jeho postup zastavil až hostující stoper. Bohužel to dokázal jen za cenu faulu, a jelikož byl v pokutovém území, sudí nařídil penaltu. Exekuci si vzal na starost Kristián Fröhlich a ranou doprostřed otevřel skóre. I další minuty patřily domácím, ale žádnou jasnou gólovku si už do poločasu nevytvořili. Žandov se začal dostávat více do hry až s blížícím se koncem půle. v 42. minutě měl na kopačce vyrovnání Lukáš Bátovský, který po přihrávce Michala Jakubce postupoval z úhlu sám na brankáře. Ten jej ale vychytal. 

Mašek zařídil hostům tři body

Druhý poločas byl diametrálně odlišný od prvního. Přestože první velká šance patřila domácím, kdy po přímém kopu z 25 metrů a následné teči se musel hostující golman na čáře pěkně vytáhnout. Pak už přišla skvělá pětiminutovka Žandova. V 51. minutě se na levé straně uvolnil Bátovský, jeho následnou střelu dokázal Bokšay pouze vyrazit před Dominika Maška, který ve skluzu dostal míč do sítě. Téměř jako přes kopírák byla i situace z minuty 55. Bátovský si z levé strany navedl míč na prostředek, vystřelil. Bokšay míč vyrazil a Dominik Mašek opět stál tam, kde měl a poslal hosty do vedení. Hra se poté odvíjela spíše ve středu pole. Domácí se nebyli schopni dostat zpátky do tempa z prvního poločasu. Hosté hráli naopak s větší lehkostí, drželi balon a povedenými pasy za obranu trápili domácí. Přidat pojistku mohl Bátovský. Ale Bokšaye nepřekonal. V 75. minutě dostal Bátovský balon na křídlo, v souboji jeden na jednoho vymotal obránce a nezištnou přihrávkou vyzval Maška ke skórování. Ten v pohodě uklidil míč do prázdné branky a zkompletoval hattrick. Domácí se následně pokoušeli dostat do tlaku, ale vyústilo to jen v jednu nadějnou šanci, kdy chodovský útočník postupoval z úhlu sám na brankáře, ale jeho pokus o lob se nesetkal s úspěchem. Definitivní tečku za zápasem mohl udělat Dan Tunder, který po přihrávce Kundráta postupoval z půlky sám na brankáře. Nabídnutou megašanci ale v gól nepřetavil. Žandovští tak odvážejí z Chodova všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk (hráč hostů): Opět chybělo několik hráčů základu, ale přesto bych řekl, že to byla zatím nejsilnější sestava, v jaké jsme letos nastoupili. Úvodní minuty jsme byli jako na kolotoči. Soupeř byl jasně lepší a my jsme jen s notnou dávkou štěstí neinkasovali. Do hry jsme se dostali až závěrem poločasu. V šatně jsme se snažili povzbudit a to se povedlo. Obraz v druhém poločase byl úplně jiný. Drželi jsme balon, dařily se nám přihrávky za obranu a měli jsme několik gólovek. Soupeř byl sice fotbalovější, ale my jsme ukázali větší touhu po vítězství. Všichni kluci si zaslouží velké uznání za to, jak zápas (především pak druhý poločas) odmakali. Doufám že tato výhra nás opět dostane do pohody a vše se obrátí k lepšímu!



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
J. Bokšay [-] - T. Roulich [-] , J. Frána [-] , J. Smolka [-] (65. Z. Dolejš [-] ) , R. Fojtík [-] , J. Duplinský [-] , J. Kůrka [-] (65. M. Větrovský [-] ) , M. Boči [-] (56. J. Kvak [-] ) , K. Fröhlich [-] , M. Kotlár [-] , J. Sikora [-] (56. Z. Rechtorík [-] )

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - L. Hladký [-] , J. Kič [-] (80. M. Kič [-] ) , L. Bátovský [-] (85. M. Setnička [-] ) , Š. Kundrát [-] , M. Jakubec [-] , D. Mašek [-] , T. Setnička [-] , P. Tunder [-] , T. Hemmerka [-] , D. Tunder [-]

ŽK: 35. J. Frána , 86. J. Duplinský - 22. T. Hemmerka , 70. D. Tunder , 86. P. Tunder .
Hráči zápasu: D. Mašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - PACELT Robert, BOUŠE Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: remíza

Souboj dvou celků, které překvapivě nemají ani bod. Myslím si, že Chodov tentokrát využije některé hráče z áčka a to bude znát. Dolní Žandov byl pasován na největšího favorita a jeho výkony jsou zatím zklamáním. Čekám vyrovnaný duel, který skončí 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích