Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová pokračuje ve spanilé jízdě, smetla Lokádu


Branky


11

Na hřiště zatím suverénní Lipové zajížděla Lokomotiva z Mariánských Lázní, která měla po dvou zápasech tři body. Domácí tak byli v roli favorita, a to také potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na nic nečekali

V podstatě z rozehrávky se domácí hned prosadili, v 1. minut se po průnikové přihrávce Martina Glazera do šance ze strany dostal Tomáš Balák a svou šancí nepohrdl. Lipová vedla 1:0. Ve 20. minutě se Sokol prosadil podruhé, po kombinaci po ose Žuk, Slovák a Čížek se ze dvou doteků ve vápně prosadil Nicolas Tůma. Třetí branka přišla tři minuty nato, když se po rychle vhozeném autu dostal k míči opět Dan Čížek a přihrávkou ze strany našel rozběhnutého Pavla Slováka, který rozvlnil síť hostů potřetí. Po čtyřech krátkých narážečkách Tůmy a Čížka vysunul druhý jmenovaný mezi stopery Tůmu, který z první donutil k zákroku hostujícího gólmana. Ten však míč pouze vyrazil a s dorážkou neměl Dan Čížek už žádný problém - 4:0.

Domácí povolili, i tak ale góly padaly

Ve druhé půli byli domácí chvílemi až ležérní, hosté z Lokády to však trestat nedokázali. Další gól tak padl až v 70. minutě a bylo to opět do branky hostů, po další pěkné kombinaci vstřelil svou druhou branku v zápase Nicolas Tůma. Netrvalo to ani pět minut a hosté lovili míč z vlastní brány již pošesté. Agilní a v tomto zápase všudypřítomný Dan Čížek natáhl ke střele a pumelicí pod břevno nedal gólmanovi hostů žádnou šanci. Poslední branka padla minutu před závěrečným hvizdem, když se poprvé v dresu Lipové prosadil Jan Žuk a byla to střela vskutku výstevní, po níž aspoň správce nemusí mít starosti s pavučinou v horním rohu branky. Lipovští tak nadále drží stoprocetní bilanci a hráči z Lokomotivy Mariánských Lázní si tak i přes znovu velice sympatický výkon připisují již druhý zápas v řadě vysokou porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma (hráč domácích): Dnes to bylo naprosto zasloužené vítězstvá podpořené opět dobrým výkonem všech mých spoluhráčů. Pokud bych měl ale vybrat jedno jméno, které na trávníku dominovalo, byl by to Dan Čížek. Dnes byl snad u všeho podstatného a hrál zkrátka výborně. Od první minuty si troufám říct, že bylo jasné, kdo toto utkání ovládne a bylo jen otázkou kolik. Je škoda, že kluci z Mariánskych Lázní přijeli na zápas pozdě a bez střídání, ale předvedli i tak sympatický vykon. Děkujeme našim fanouškům a za týden se pokusíme urvat další body v Královskem Poříčí.




Sestavy


TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - P. Hynek [-] , P. Slovák [-] , N. Tůma [-] (73. M. Dulovec [-] ) , M. Glazer [-] , J. Žuk [-] , D. Čížek [-] , P. Uhlík [-] , T. Balák [-] (73. J. Luňák [-] ) , J. Žahourek [-] , P. Kubinčan [-] (56. P. Mezera [-] )

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Z. Kotoun [-] - P. Ceplecha [-] , O. Kretschmer [-] , J. Schwertschal [-] , D. Hrubý [-] , M. Schwertschal [-] , M. Derka [-] , V. Semančík [-] , S. Staněk [-] , P. Černík [-] , J. Gemov [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - ŠPAČEK Roman, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra domácích

To je pro mě jednoznačný zápas. Lipová hraje v úvodu sezony skvěle, má plný počet bodů a naposledy rozdrtila Bukovany 10:0. Myslím si, že tentokrát to bude také na jednu branku. Lipová vyhraje 5:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích