Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O comeback sezony se postarala Aš


Branky


20. W. Skwierawski , 47. B. Milata , 52. D. Toth , 54. P. Hyka , 62. A. Šibal , 77. D. Toth , 83. D. Toth (p.) - 3. P. Formánek , 22. P. Müller ml. , 27. M. Tancl , 31. M. Janík , 44. P. Müller
11

Definice zápasu dvou různých poločasů – i tak by se mohlo brát utkání mezi domácí Aší a hostujícím Habartovem. O střetu těchto dvou týmů se bude dozajista mluvit ještě dlouho.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli mělo být rozhodnuto

Domácí z Aše do utkání nastoupili se značně improvizovanou obranou, a již ze začátku to bylo znát. Habartov využil svou první šanci ze 3. minuty, ze které se prosadil Pavel Formánek. Aš zbraně nesložila a ve 20. minutě se jí podařilo srovnat, skóroval Witold Skwierawski. Domácí ale v obraně kupili jednu chybu za druhou a hosté je za to nemilosrdně trestali. Ve 22. minutě se prosadil Petr Müller, v minutě 27. Miroslav Tancl, čtyři minuty nato Janík Matěj a na poločasových 5:1 pro Habartov dával ve 44. minutě svým druhým gólem v utkání Petr Müller. Zdálo se, že Aši by v tuto chvíli pomohl jen zázrak.

A nebo polít živou vodou!

Do druhé půle vlétla Aš jako nespoutaný uragán a hostům z Habartova sypala do brány jednu branku za druhou. Během úvodních devíti minut se trefili postupně Bryan Milata, Dominik Toth a Petr Hyka. Aš byla nadále nesmírně aktivní a tlačila na soupeře, hrál se velice ostrý a důrazný fotbal z obou stran. Další branka ale visela ve vzduchu. Na 5:5 rovnal v 62. minutě Adam Šibal a bylo očividné, kdo je v tu chvíli ve větší psychické pohodě. Aš stále nepolevovala a šla si pro všechny tři body. Habartov se bránil, seč mu síly stačily a nerozhodný stav držel do 77. minuty. Osudovou ránu Habartovu svým druhým gólem v utkání Dominik Toth, který v 83. minutě skóroval z pokutového kopu potřetí a tím zatloukl pomyslný hřebík do zápasu, na který budou fanoušci ještě dlouho vzpomínat.

 

Proměněný pokutový kop, který uzavřel skóre na 7:5 pro domácí:



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Aš
Vlastimil svoboda (Hráč, trenér domácích): První poločas jsme nenavázali na výkon proti Křižovatce. Rozpadla se nám celá obrana, tak jsme museli improvizovat. První poločas jsme dělali spoustu chyb a darovali soupeři vedení 1:5. O poločase jsme si vše v kabině vyříkali a začali hrát jak jeden tým, pomohl nám rychlý gól, který nás nastartoval a začalo se makat a výhra za odvedený druhý poločas je zasloužená. Všem děkuji za odvedený výkon, a divákům, že na nás po poločase nezanevřeli, zůstali a pomohli nám to otočit.

TJ Baník Habartov
Artur Radimerský (hráč hostů): První poločas jsme jasně vyhráli, trestali jsme brejky, ale v druhé půlce předvedla Aš něco neuvěřitelného. Diváků bylo požehnaně a také viděli parádních 12 gólů a tvrdý bojovný fotbal. Nezbývá než se z toho oklepat, pro nás je to další tvrdá rána a motivace do dalších zápasů. Děkujeme Aši za zápas.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
R. Duba [-] - M. Bořil [-] (31. B. Milata [-] ) , J. Martinovský [-] , D. Toth [-] , P. Hyka [-] , A. Šibal [-] (90. V. Svoboda [-] ) , D. Draksl [-] , J. Jarausch [-] , W. Skwierawski [-] , F. Jaroš [-] (46. P. Smáha [-] ) , T. Sčasný [-]

TJ Baník Habartov
P. Bandurič [-] - A. Radimerský [-] , P. Formánek [-] , P. Müller ml. [-] , M. Janík [-] , M. Tancl [-] (72. M. Pajer [-] ) , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] , L. Tamajka [-] , J. Straka [-] (46. D. Dlábik [-] ) , P. Müller [-]

ŽK: 55. D. Toth , 79. D. Draksl - 60. V. Tichý , 73. P. Müller ml. , 79. D. Dlábik , 79. A. Radimerský , 83. P. Müller .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MAKOVEC Jan - VOKOUN Tomáš, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Křížek

Expert: Jakub Kopřiva
Tip experta: výhra domácích

Aš bude doma hodně silná a myslím si, že sbírat body bude právě hlavně na svém stadionu. Habartov to je zatím velká mizérie, proto tipuji, že to domácí opět zvládnou a vyhrají 4:1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích