Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 10:30

12.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová soupeře nešetřila a nasázela jim deset gólů.


Branky


8. N. Tůma , 35. N. Tůma , 37. D. Čížek , 43. P. Slovák , 52. P. Slovák , 55. T. Balák , 59. T. Balák , 65. N. Tůma , 69. T. Balák , 73. N. Tůma
6

Domácí Lipová nastoupila k utkání proti Bukovanům, jejichž tým přijel pozitivně naladěn po výhře z předchozího kola proti béčku Chodova a Lipové určitě nechtěli nechat nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovany byly rovnocenným soupeřem, ale branky dávali jen domácí

Prvních deset byly Bukovany lepším týmem, ale ke gólu to nevedlo.  Již v 8. minutě tak udělili domácí hostům lekci z efektivity, když se po přihrávce od Lipovské legendy Petra Hynka poprvé trefil Nicolas Tůma a domácí rázem vedli 1:0. Bukovanské tento gól však nezlomil a i nadále se snažili soupeře přehrát vypracovali si i několik slibných šancí, efekt se však nedostavil. Ve 35. minutě Lipová spustila gólostroj, který hostům během osmi minut nasázel tři branky, kdy se postupně prosadili Nicolas Tůma, pro kterého to byl již druhý gól, Daniel Čížek Pavel Slovák. Zejména druhý zmiňovaný, Daniel Čížek se trefil opravdu parádně, když po faulu hostů zahrával přímý kop, který tento zkušený borec poslal přímo do šibenice. Do kabin tak šli hosté se čtyřgólovým mankem, a chtěli-li zápas zvrátit, museli doufat v zázrak. 

Zázrak se nekonal, Lipová náskok navyšovala

Do druhé půle nastoupili hosté s tím, že nemají co ztratit, což pramenilo v občasnou nedisciplinovanost, kterou Lipová tvrdě trestala. Na 5:0 zvyšoval opět rychlonohý Pavel Slovák a ihned vzápětí se prosadil Tomáš Balák, který byl na hřišti pouhé dvě minuty. Tentýž hráč vstřelil i branku sedmou, když dorazil centr Jana Žuka, který orazítkoval břevno. V 65. minutě svítilo na tabuli již 8:0, to když svůj hattrick uzavřel domácí kanonýr Nicolas Tůma. I další gól znamenal hattrick, který po necelém 20minutovém pobytu na hřišti zkompletoval Tomáš Balák a skóre bylo již 9:0. Poslední hřebík nemohl zatlouct nikdo jiný, než opět Nicolas Tůma, který svým čtvrtým gólem v utkání uzavřel skóre na 10:0. Lipová tedy přivítala své fanoušky v nové sezoně stylově - desítkou branek v hostující síti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma (hráč, 4 gólový střelec): První poločas byla hra vyrovnaná, avšak Bukovany hrály a my dávali góly. Druhý poločs jsme se zvedli i herně a krásnými akcemi kolikrát až do brany jsme vstřelili soupeři 10 branek. Pochválit bych chtěl celý tým, protože co jsme si v kabině řekli, to jsme dodrželi a to byl základ úspěchu.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner (trenér, předseda oddílu): Pro nás, jako nováčka soutěže, který postoupil velmi rychlou administrativní a ne sportovní cestou, bude každý zápas těžkým bojem o každý bod v soutěži. Losování k nám bylo nemilosrdné, kdy po prvním domácím utkání hrajeme třikrát za sebou na hřištích soupeřů. Debakl 10:0 u favorita 1B Třídy to ale vůbec neomlouvá. Budu velmi kritický k našemu naivnimu přístupu k utkání "bez běhání, bez taktického myšlení a pokory"to jednoduše nepůjde. Pokud si někteří hráči uvědomí, že nejsou takové hvězdy, na které si hrajou a zapomenou na své osobní statistiky, potom můžeme hrát důstojnou roli v Krajské 1B Třídě. Chci tomu věřit, protože v týmu je několik zkušených a fotbalových hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Lipová
M. Hurtoš [-] (46. J. Dašek [-] ) - P. Hynek [-] , P. Slovák [-] , N. Tůma [-] , M. Glazer [-] , J. Žuk [-] , D. Čížek [-] , P. Dulovec [-] , M. Tůma [-] (53. T. Balák [-] ) , J. Žahourek [-] , P. Bílek [-] (46. P. Mezera [-] )

TJ Baník Bukovany
L. Balada [-] - J. Bauchner [-] , V. Kolář [-] , J. Kukla [-] , L. Pech [-] (60. F. Žába [-] ) - D. Psota [-] (53. L. Seman [-] ) , D. Psota [-] (53. M. Kunštár [-] ) , J. Gvizd [-] - M. Hamouz [-] , P. Abeldinov [-] (53. J. Zronek [-] ) - J. Bílek [-]

ŽK: 29. J. Bauchner , 70. J. Gvizd , 82. M. Hamouz .
Hráči zápasu: P. Slovák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmat David - MAKOVEC Lukáš, PEŠKOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Nicolas Tůma
Tip experta: výhra domácích

Koho jiného mohu tipovat na vítěze, to by mě v kabině sežrali! Respektujeme sílu soupeře, který má v celé kostře borce, co dříve hráli kraj, ať už je to gólman Balada, bratři Psotové, či útočník Hamouz. My si ale jdeme pro tři body a na nic jiného se nedíváme. V tomto utkání rozhodne druhý poločas a zvítězíme 4:2.

Tip: výhra domácích