M. Prečan 17. (p.)
Z. Rakaš 41.
2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po senzačním obratu bere Březová tři body!


Branky


17. M. Prečan (p.) , 41. Z. Rakaš - 66. D. Nimrichter , 67. T. Ptáček , 76. P. Boukal
10

Se skvělou domácí bilancí přivítali hosty z Březové hráči z Citic v rámci 6. kola 1.A třídy Karlovarského kraje v utkání, které bude pro všechny přítomné na nějakou dobu poslední. V souboji dvou celků z horní poloviny tabulky měli domácí čtyřbodový náskok a v případě výhry se mohli hostům výrazně vzdálit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Citice si šly pro vítězství

Do utkání nastoupili Březovští bez hráčů z A týmu, kteří měli divizní utkání o hodinu dříve proti Slanému. Citice byly více na míči a byly aktivnější, nebyla to však jednostranná záležitost a oba celky se snažily tvořit hru a hrát fotbal. V 17. minutě dostal pěkný centr za obranu domácí Václav Bendík, který si ho hezky převzal. Pozdě proti míči vystartoval hostující brankář Josef Kodl a v souboji se dopustil jednoznačného faulu, který neunikl pozornosti sudího Pavla Peška, který nařídil pokutový kop pro domácí. K exekuci se postavil Michael Prečan a brankáři hostů nedal šanci. 1:0 pro Citice. Druhá branka přišla ve 41. minutě, Zdeněk Rakaš si navedl balón ze strany a vystřelil z poměrně ostrého úhlu, čímž možná i trochu překvapil gólmana, který cítil, že brance mohl v danou zabránit. Nestalo se tak a domácí vedli 2:0. S tímto výsledkem se šlo do kabin.

Březovské posily zavelely k obratu

Do druhé půle hosté nasadili hned tři posily z A týmu, které se hned po jejich utkání přesunuly do Citic, jmenovitě Roman Body, Daniel Nimrichter a Tomáš Ptáček. Březovští začali být mnohem aktivnější a jejich hra se značně zkvalitnila, Citice naopak působily po střídání opařeným dojmem a jejich aktivita a předváděná hra z první půle byla tatam. Hosté začínali na domácí bušit a dobývat jejich tvrz a bylo jen otázkou času, kdy přijde branka. Přišla v 66. minutě a byl to jeden ze střídavších, Daniel Nimrichter, který si na vápně pohrál s míčem, obešel několik protihráčů a střelou uvnitř vápna nedal brankáři šanci a snížil na 1:2. O pouhou minutu později už bylo srovnáno, v 67. minutě dostal Tomáš Ptáček krásný pas za obranu, který dostal pod kontrolu a nájezd na gólmana proměnil, 2:2. A o dalších sedm minut později už bylo vedení na straně hostů. Byl to Pavel Boukal, Březovský záložník, který si našel balón po zahrané standardní situaci na zadní tyči a neměl problém ho uklidit do brány. Víc už se v utkání nestalo a po desetiminutovém obratu tak berou všechny tři body hosté z Březové, kterým teď na Citice chybí v tabulce pouhý bod.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Březová B
Marek Tišl (hráč hostů): Svůj mančaft chci určitě pochválit za bojovnost, hlavně v první půli, protože to mohlo jinak klidně skončit větším rozdílem. Jsem rád, že si z Citic odvážíme hodně důležité tři body a před pauzou jsme to zakončili vítězstvím.



Sestavy


Sokol Citice
P. Prečan [-] - M. Prečan [-] , T. Rajtšlegr [-] , M. Dědič [-] , J. Krajňák [-] , V. Bendík [-] , M. Kessl [-] , L. Mika [-] , Z. Rakaš [-] , P. Širochman [-] , D. Rajtšlegr [-]

FK Olympie Březová B
J. Kodl [-] - R. Boček [-] , M. Chmelenský [-] , P. Procházka [-] - M. Tišl [-] , P. Boukal [-] , J. Darjanin [-] (51. R. Body [-] ) , V. Kraus [-] , M. Slabyhoudek [-] - M. Peterka [-] (46. T. Ptáček [-] ) , M. Lelek [-] (51. D. Nimrichter [-] ) -

ŽK: 22. M. Dědič , 39. Z. Rakaš , 50. D. Rajtšlegr - 88. M. Slabyhoudek .
Hráči zápasu: T. Ptáček , D. Nimrichter .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra domácích

Březovské áčko hraje ve stejný čas divizní utkání, takže béčko pojede bez posil a nebude mít v Cítících šanci. Jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích