Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krasličtí nezvládli první půli, všechny body bere Loket


12

Za skvělé divácké kulisy proběhlo utkání v Lokti, kde tamní FK vyzvalo v rámci  5.kola 1.A třídy tým SK Kraslice. Domácí měli po šesti utkáních o tři body méně, než hosté, pro oba celky to tak byl velice důležitý zápas. Loketští se zatím doma navíc velice trápili, když ze tří zápasů nezískali ani bod. Venkovní bilance hostů byla doposud jedna výhra a jedna porážka. Očekával se tak vyrovnaný zápas, do kterého i podle většiny tipérů vstupovaly Kraslice jako favorit. Co následovalo, muselo bavit všechny přítomné diváky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva dvougólový střelci a Čáp

Do první půle vstoupily týmy opačnou nohou - domácí pravou, hosté levou. Hostům se od prvních minut nedařila ani základní rozehrávka z obrany, naopak domácí hýřili aktivitou a zdravou agresivitou. Loketští nic příliš nekomplikovali a rychlými přímočarými akcemi se dostávali do nebezpečných situací. Hosté se k ničemu nedostávali a domácí svým celoplošným napadáním nutili hosty pod tlakem k chybám, které chladnokrevně trestali. Ve 13. minutě vstřelil první branku po pěkné rychlé akci Marek Horváth. V 15. minutě to bylo o dvě branky, po další rychlé akci se trefil František Zázrivec. Hosté nebyli odevzdaní, nic se jim ale nedařilo tak, jak by sami chtěli. Loketští naopak byli v euforii a zdálo se, že na co sáhnou, to skončí brankou. Ve 30. minutě to byl opět Marek Horváth, který po pěkné kombinaci přidal svou druhou branku v utkání a Loket vedl již 3:0. Pro Horvátha to byla již šestá branka v sedmém utkání. Ve 37. minutě unikl po křídle František Zázrivec a naservíroval míč na zlatém podnose Ladislavu Čápovi, který již neměl problém uklidit míč do sítě. Pátá a poslední branka v poločase přišla ve 41. minutě, kdy se po hezké individuální akci prosadil František Zázrivec, který si tak připsal také svou již druhou branku v zápase. Kraslice působily snaživým výkonem a bylo sympatické, že se za žádného stavu nevzdaly, útočné snahy však mnohdy znamenaly díry v obraně, které Loketští dokázali využívat.

Druhá půle již byla klidnější

Do druhé půle vstoupily Kraslice mnohem aktivněji, i tak to ale byli zpočátku domácí, kteří si vytvořili několik příležitostí. Miroslav Svoboda, brankář hostů, měl lví podíl na tom, že se rozdíl ve skóre nenavýšil ještě o další tři branky, když ve vyložených šancích selhali postupně Zázrivec, Klásek a Horváth. Nakonec však přeci jen kapituloval. V 60. minutě se po rohovém kopu vyšrouboval nejvýše ze všech Marián Kolesnáč, který míč uklidil hlavou krásně do šibenice. Krasličtí působili v druhém poločase mnohem kompaktněji a jistěji, než v tom prvním, dokázali mnohem více držet balón ve středu hřiště, o což se staral především Jakub Kurtin. Hosté začali být běhavější a začali si i tvořit slibné šance. Jednu takovou se jim podařil využít hned po šesté brance domácích, v 61. minutě. Ze skrumáže po odraženém balónu se prosadil Tomáš Dočkal, který tak zaznamenal alespoň čestný úspěch pro Kraslice. Hrál se skvělý fotbal nahoru dolů a nakonec to byli domácí, kdo měl v utkání poslední slovo. V 73. minutě vybojoval míč agilní záložník Jiří Průša a vstřelil poslední branku zápasu. V 75. minutě došlo ještě k oslabení hostujícího mužstva, kdy musel po druhé žluté kartě opustit hřiště Lukáš Šereda. Utkání už ale více nenabídlo, konečný stav 7:1.



Ohlasy k zápasu


FK Loket
Michal Kolesnáč (hráč, trenér domácích): Ze strany našich kluků jsem velice spokojený s přístupem k celému utkání, předvedená hra se líbila i divákům, kteří to kvitovali bouřlivým fanděním. Dále jsem spokojený i se střeleckou potencí, v posledních čtyřech utkáních jsme vstřelili 22 branek, takovou bilanci jsme neměli již několik let. Teď nás čeká náročné utkání v Drmoulu, kde bychom chtěli potvrdit zlepšení výkonu proti druhému týmu v tabulce.

SK Kraslice
Walter Schwarz (bývalý trenér hostů): V prvním poločase jsme podali, diplomaticky řečeno, „nepovedený“ výkon. Domácí Loket nás předčil ve všech herních činnostech, hrál s dostatečným nasazením i agresivitou, byl rychlejší a vůbec si nekomplikoval hru nějakou zdlouhavou mezihrou, ale ihned po získání míče se dostávali jeho hráči rychlou kolmou přihrávku za naší obranu a svojí individuální rychlostí i šikovností si dokázali vypracovat dostatek střeleckých příležitostí. Nutno však říci, že jsme jim to usnadňovali naší často nepřesnou první rozehrávkou z obrany a tím pádem jsme se dostávali pod stálý tlak domácích. 5 inkasovaných branek byla hořká odměna za špatný výkon v první půli. Ve druhém poločase se hra našeho týmu diametrálně změnila, dokázali jsme hlavně díky J. Kurtinovi více podržet balón ve středu pole, začali jsme také více běhat a tím pádem si vytvořit několik slibných brankových příležitostí. Bohužel efektivita jejich proměňování byla velmi nízká. Domácí tým mě překvapil s jakou intenzitou dokázal odehrát první poločas, náš tým i přes těžký direkt v prvním poločase je potřeba ocenit za to, že nerezignoval a ve 2. poločase se pokusil zlepšenou hrou alespoň korigovat výsledek.



Sestavy


FK Loket
M. Kolesnáč [-] - J. Drahozal [-] (74. T. Hrdlička [-] ) - M. Horváth [-] (74. D. Vysekal [-] ) , F. Zázrivec [-] , M. Dvořák [-] (80. J. Falář [-] ) , T. Klásek [-] , L. Čáp [-] , M. Kolesnáč [-] , J. Průša [-] (87. F. Petra [-] ) , Z. Truhlář [-] , R. Ungr [-]

SK Kraslice
M. Svoboda [-] - L. Šereda [-] , P. Hruška [-] , R. Hudák [-] , T. Schwarz [-] , V. Lomoz [-] (33. T. Salva [-] ) , J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Procházka [-] , M. Müller [-] , J. Šrámek [-]

ŽK: 29. J. Drahozal , 80. T. Hrdlička - 29. L. Šereda . ČK: 75. L. Šereda .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - TICHOTA Martin, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra hostů

V minulém kole Krasličtí vyfasovali nepopulárního bůra a nebudou chtít ponechat nic náhodě. Očekávám jejich jasnou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích