3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 10:30

4.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý bod vybojoval v penaltách Dolní Rychnov


Branky


11. L. Dolejší , 58. I. Valach - 14. J. Zedníček , 90. F. Tomáň (p.)
10

Zápas dvou celků ze spodní části tabulky byl k vidění v Dolním Rychnově, kde tamní hráči z SK přívitali rezervu týmu FK Ostrov. Ostrovští zajížděli tentokrát bez posil z A týmu a naopak měli několik absencí a museli si vzít na pomoc hráče z dorostu. Před utkáním měl Rychnov na kontě tři body, Ostrovští na tom byli o dva body lépe. Jen těžko se tak určoval favorit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný fotbal a po brance na každé straně

Již při úvodním hvizdu bylo hřiště značně podmáčené, a od první minuty se tak hrál především bojovný fotbal. Domácím se však podařilo prolomit obranu domácích již po 11 minutách. Po závaru před bránou hostů se prosadil Lukáš Dolejší a bylo to 1:0. V podstatě okamžitou odpověď si přichystali hosté z Ostrova. Po hezkém průniku byl mladý Bílek nedovoleně zastaven ve vápně soupeře a sudí nařídil pokutový kop. K exekuci se postavil Lukáš Kunz, kterého ovšem brankář Furch vychytal. Na následnou dorážku Jaroslava Zedníčka už byl ale krátký. Čím dál podmáčenější terén značně ztěžoval rozehrávku a snižoval přesnost hry. Do poločasu už se tak více nestalo a do kabin se šlo za remízového stavu 1:1. 

V bojovné hře se pokračovalo

Ve druhé půli už to byl spíše boj než fotbal, na velice těžkém a mokrém terénu se kombinační fotbal předváděl jen velmi těžko. Byli to opět domácí, kdo se i v druhé půli prosadil jako první. V 58. minutě zahrávali rohový kop, jehož adresátem byl Ivan Valach, který si s naskytnutou šancí poradil a poslal své mužstvo znovu do vedení. Ostrovští začali být mnohem aktivnější směrem dopředu a snažili se za každou cenu alespoň vyrovnat. Pár slibných šancí, které z toho vznikly, však skončilo nezdarem. Do občasně otevřené obrany hostů hrozili domácí především z brejků, ale ani zde se žádná šance gólově neuchytila. Rozhodčí se pomalu chystal pískat konec utkání, když měli hosté jednu z posledních možností na šanci, zahrávali volný přímý kop ze vzdálenosti 30 metrů. Nastřelený míč si v pokutovém území srazil jeden z domácích hráčů rukou a Ostrovští zahrávali druhý pokutový kop v zápase. Míč si vzal tentokrát Ostrovský kapitán Filip Tomáň a ten si počínal zkušeně, s přehledem proměnil. V základní hrací době už se více nestalo a o druhém bodu musely rozhodnout penalty.

Základních pět pokusů nestačilo

V penaltovém rozstřelu si počínali všichni exekutoři obstojně, po prvních pěti pokusech na obou stranách bylo skóre 5:5. Šestý pokus ovšem nepromněil hostující Pavel Veselý a jelikož domácí byli stoprocentní, druhý bod zůstává doma. 



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov B
Štěpán Dvořák (trenér hostů): Chtěl bych poděkovat všem za bojovný a obětavý výkon. V dobrém světle se ukázal Jarda Zedníček, který s námi byl poprvé. Velký respekt si zaslouží naši dorostenci, kteří nám museli vypomoci, i když je odpoledne čekalo těžké utkání v Chebu. Na hřišti si vedli všichni výborně a byli hodně vidět.



Sestavy


SK Dolní Rychnov
P. Furch [-] - P. Vůjtěch [-] , I. Valach [-] , D. Trojan [-] , V. Křenek [-] (82. M. Dvořák [-] ) , J. Dlouhý [-] , L. Dolejší [-] , D. Reismüller [-] , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-] , V. Šantora [-]

FK Ostrov B
A. Josífko [-] - M. Kiš [-] , D. Ha [-] (69. P. Denčev [-] ) , L. Kunz [-] , L. Slavík [-] , F. Tomáň [-] , P. Veselý [-] , T. Váňa [-] (58. M. Denčev [-] ) , Š. Bílek [-] , J. Zedníček [-] , D. Groh [-]

ŽK: 24. I. Valach , 39. P. Kalabza , 73. V. Křenek - 54. J. Zedníček .
Hráči zápasu: M. Kiš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - HLAVATÝ Josef, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Josef Novotný
Tip experta: remíza

Toto bude vyrovnané utkání a proto si obě družstva body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů