1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov dobýval Pilu celý zápas, rozhodnout přesto musely penalty


Branky


13

Domácí FK Ostrov B, kterému úvod sezóny příliš nevyšel, ale v posledním zápase konečně bodoval proti Merklínu, na svém hřišti v Květnové přivítal nováčka z Pily, který se se sedmi body pohyboval v bezpečném středu tabulky. Ostrovští si do svých řad vzali několik posil z A-týmu a ty dominantní výkon svého celku silně podpořily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrov na míči, Pila bránila

Již úvodních několik minut nastínilo, jak bude pravděpodobně hra celý zápas probíhat. Domácí byli většinu času na balónu, kombinovali uprostřed pole a snažili se tvořit šance, Pila byla v hlubokém bloku a čekala na chybu Ostrova, kterou by mohla využít. Ostrovští měli nespočet střel, všechny ale postrádaly razanci, přesnost, či obojí. Stovka diváků tak za pěkného počasí sledovala ustavičné dobývání hostující tvrze. Kdo však čekal na gól, čekal marně. Většina domácích pokusů na bránu byla vyslána mimo pokutové území a i přes neustálý tlak se neurodila vyložená gólová šance. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu a spokojenější zatím mohli být určitě hosté.

Pila bránila, Ostrov na míči

Kde první půle skončila, tam na ni navázala půle druhá. Agilní Bursík dělal svými náběhy Pile problémy a Toth se Süttöem dodávali obraně domácích potřebný klid. Co do efektivity to však nebylo příliš platné. Ostrov skutečně nebyl s to vytvořit si tutovku a tak přišla největší šance na branku v 86. minutě. A byli to hosté. Z ojedinělého rychlého brejku se dokázali dostat až k zakončení a míč orazítkoval břevno! Víc už se však v základní hrací době nestalo a na řadu tak museli přijít penalty, které měly rozhodnout o tom, kdo si z utkání vezme druhý bod. 

Rychlý průběh

Kdo čekal dlouhé drama, jak to v penaltovém rozstřelu často bývá, byl zklamaný. Pila totiž hned tři své první pokusy neproměnila, když trefila jednou tyč, jednou zachytal domácí Süttö a jednou šel pokus úplně vedle. No a protože domácí Rjaško, Kiš a Tomáň se všichni prosadili, dalších exekucí již nebylo třeba. Ostrov vyhrál penaltový rozstřel v poměru 3:0 a druhý bod tak zůstal doma. Pro Pilu je však i jeden získaný bod z ubráněného zápasu úspěchem.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Štěpán Dvořák (trenér domácích): Nemůžu dnes říct, že jsem s výkonem spokojený. Byli jsme po celý zápas dominantní a se soupeřem jsme v podstatě celou dobu hráli stylem jako v házené. Nebyli jsme ale schopni se svou kvalitou dostat až do vápna či gólového zakončení a na tom musíme do dalších zápasů zapracovat. Jsem rád, že máme alespoň dva body, ale z takovýchto zápasů musíme brát bezpodmínečně tři.




Sestavy


FK Ostrov B
M. Süttö [-] - L. Kunz [-] , D. Novotný [-] (64. L. Slavík [-] ) , F. Tomáň [-] , P. Veselý [-] , L. Chomát [-] , M. Karbula [-] (42. M. Kiš [-] ) , V. Rjáško [-] , D. Groh [-] , J. Toth [-] , T. Bursík [-]

TJ Baník Pila
R. Kubín [-] - M. Mäsár [-] , A. Roubíček [-] , J. Tišnovský [-] (46. M. Vavřina [-] ) , V. Kubín [-] - J. Plic [-] , O. Brožík [-] , R. Vavřina [-] , R. Vavřina st. [-] (90. K. Mourek [-] ) - T. Verzich [-] (72. R. Čapek [-] ) , V. Šimůnek ml. [-]

ŽK: 65. L. Kunz , 86. J. Toth .
Hráči zápasu: J. Toth .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chrástecký František - PESCHEL Filip, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: David Peřina
Tip experta: výhra domácích

Domácí nezažili dobrý vstup do soutěže a tak v tomto zápase zaberou a jasně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích