Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:30

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loketští přehráli Dolní Rychnov a vezou si domů tři body


Branky


9

V pořádí druhý zápas 2. kola 1.A třídy mezi sebou odehrály týmy domácího Dolního Rychnova a hostujícího Lokte. Utkání mělo speciální nádech pro trenéra domácích Miroslava Kopala, který byl dlouhá léta trenérem Lokte. Hosté se po posledním domácím nezdaru v zápase s Pilou snažili získat první vítězství a za tím účelem udělali řadu změn.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loket měl rychlý start, který se Rychnov snažil dohonit

Tým hostů nastoupil v jiných dresech, trenér Kolesnáč překopal sestavu a nominoval do branky Michala Kolesnáče (kterému je již 54let!), který díky svým zkušenostem dirigoval hráče před sebou a předvedl, že ho fotbal stále baví. Hosté prvních 30 minut předváděli obrovskou změnu v herním projevu oproti předchozím utkáním. Kombinační hrou s velkým nasazením a úspěšnou koncovkou během 20minut nastříleli domácím 3 branky .Ve 14. minutě Marek Horváth kličkou obešel obránce a vstřelil po rychlém brejku branku na 1:0. V 18. minutě z přímého kopu před vápnem obstřelil zeď a potvrdil svoje střelecké schopnosti kapitán hostů Marian Kolesnáč, který zvyšoval na 2.0. Ve  20. minutě opět Marek Horváth utekl domácí obraně a opět si se situací poradil. Bylo to 3:0. V tuto chvíli to vypadalo, že je po zápase. Domácí se snažili ohrozit svatyni hostů, ale obrana FK Loket tyto pokusy odvracela. Šance se naskytla pouze nátlakovou hrou při zahrávaní standardních situací a rozích. Po jedné z takových situací, ve 34. minutě, po sérii několika hlaviček hosté překonali se štěstím brankaře Kolesnáče a oživili šanci na zvrat, trefil se Vladislav Křenek. Tentýž hráč skóroval znovu již po třech minutách. Ve 37. minutě hosté zahráli rukou ve vlasním vápně a Křenek se při exekuci pokutového kopu nemýlil. Kolesnáč si sice na míč sáhl, ale brance nezabránil.

Očekávaný nápor domácích nepřišel

Očekávalo se, že Rychnovští na své hosty vlétnou a pokusí se dokonat skvělý obrat v zápase. To se ale nestalo. Lokeští hráli velice zodpovědně a domácí k žádné vyložené příležitosti nepouštěli. Naopak to byli hosté, kdo přidával další branky a navyšoval tak rozdíl ve skóre. V 61. minutě se prosadil František Zázrivec a bylo to 4:2 pro hosty. V 82. minutě přidal svou druhou branku v utkání Marian Kolesnáč, který se prosadil opět z přímého kopu a který se postupně stává postrachem gólmanů. O minutu později se z penalty po faulu na hostujícího Davida Dudiho prosadil Marek Horváth, který tak dokončil své hattrickové představení a uzavřel tak stav utkání na konečných 2:6. Kaňkou na celém utkání byl až úplný závěr, kdy se v 90. minutě negativně projevila frustrace domácích a rozhodčí udělil po jedné červené kartě na obou stranách, obě dostali střídající hráči. Za domácí šel do sprch Ivan Valach, za hosty David Dudy.



Ohlasy k zápasu



FK Loket
Michal Kolesnáč (hráč, trenér): Kluky musím za výkon pochválit. Chtěli jsme si konečně připsat první výhru a zároveň odčinit prohru s Pilou a jsem rád, že se nám to povedlo. Zápas z naší strany určitě nebyl bezchybný a je co zlepšovat, ale z výhry mám radost. Mrzí mě vyhrocená situace na konci utkání. Teď už jenom potvrdit v následujícím utkání s Kynšperkem zlepšení herního výkonu a potvrdit ambice, kterými vždy bylo a je, že FK Loket chce hrát kvalitní fotbal!



Sestavy


SK Dolní Rychnov
P. Furch [-] - V. Křenek [-] , R. Bartoš [-] (61. D. Trojan [-] ) , J. Dlouhý [-] , L. Dolejší [-] , D. Reismüller [-] , J. Kříž [-] (24. I. Valach [-] ) , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-] , V. Šantora [-] , T. Ady [-] (65. D. Šefrna [-] )

FK Loket
M. Kolesnáč [-] - J. Drahozal [-] - F. Zázrivec [-] , M. Horváth [-] , T. Hrdlička [-] (75. D. Dudi [-] ) , T. Klásek [-] , L. Čáp [-] , J. Falář [-] (63. M. Dvořák [-] ) , M. Kolesnáč [-] , F. Petra [-] , R. Ungr [-] (16. D. Vysekal [-] )

ŽK: 60. R. Bartoš , 82. P. Kalabza - 82. T. Klásek . ČK: 90. I. Valach - 90. D. Dudi .
Hráči zápasu: M. Kolesnáč , M. Horváth .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAKOVEC Jan - ŠKARDA Adam, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jan Vedlich
Tip experta: remíza

Tipuji vyrovnané utkání s minimem branek, na penalty bude štastnější Loket.