J. Marek 19.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:15

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po penaltovém rozstřelu bere druhý bod Březová


Branky


19. J. Marek - 5. V. Kraus
9

Na neoblíbenou Kynšperskou půdu zajížděla Březovská rezerva v rámci 2. kola 1.A třídy Karlovarského kraje. Kynšperk, který byl před začátkem sezony papírově jeden z aspirantů na postup, se doposud trápil a na první body stále čekal, což chtěl změnit právě proti Olympii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky

Do zápasu vstoupili o něco aktivněji hosté a odměnou jim bylo vedení již v 5. minutě. Přímý kop zahrával Patrik Procházka, který domácí brankář Karel Sommer ještě dokázal vytlačit na břevno. Odražený míč si však našel již druhý zápas po sobě skvěle postaveného Vláďu Krause, který neměl problém míč uklidit do sítě a hosté se tak ujali vedení. To ale nemělo nikterak dlouhé trvání. V 19. minutě zahrávali přímý kop pro změnu domácí, kteří zvolili variantu nakrátko, a nechytatelnou pumelicí pod břevno hostující brány srovnal Jakub Marek na 1:1. Ve 29. minutě se ke střele dostal Schönwalder, ale domácí Sommer jeho pokus zneškodnil. Ve 32. minutě to zkoušel střelec vyrovnávací branky Kraus opět z dálky, ale síť podruhé nerozvlnil. Schönwalder se dostal k nadějnému zakončení i ve 40. minutě, jeho střelu ovšem Sommer vyrazil mimo nebezpečí. Domácí těsně před koncem poločasu zahrávali rychle za sebou tři rohové kopy, ani z jednoho však větší nebezpečí nepramenilo a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

Atraktivní fotbal, ale bez vstřelené branky

Ve druhé půli se Kynšperští dostávali více do hry, byli aktivnější než hosté, kteří převážně bránili a čekali na možnost k rychlému protiútoku. Ve 46. a 47. minutě vyslali domácí zajímavé střely na hostujícího Kasla, který ale obě v pohodě zneškodnil. V 53. minutě byl v nadějné příležitosti opět Schönwalder, ani tentokrát se mu ale branku vstřelit nepodařilo. V 64. minutě se dostal k hlavičce Packert, ale hostující Kasl opět kryl. Nejzajímavější moment přišel v 80. minutě, kdy se dostal Vágner do pokutového území, udělal kličku gólmanovi a střelou z ostrého úhlu nastřelil tyč. O odražený balón pak stejní borci svedli souboj, a podle sudího došlu k faulu hostujícího gólmana Kasla na domácího Vágnera, hosté s tímto rozhodnutím však hlasitě nesouhlasili. Na verdiktu to nic nezměnilo a k exekuci se postavil Daniel Peckert, který ale pod tíhou momentu vůbec netrefil branku. Přes pár dalších pokusů už branka ani na jedné straně nepadla a o vítězi tak museli rozhodnout penalty.

Hosté s pevnějšími nervy

První tři pokusy byly na obou stranách úspěšné, když se postupně za domácí a hosty prosadili střídavě Lhota, Slabyhoudek, Marek J., Strnad, Marek S. a Darjanin (kterému k tomu dopomohla štěstěna), a pak přišel na řadu domácí Zdeněk Beran, který svůj pokus neproměnil, což potrestal hostující Dalin Schönwalder a poslední neproměněnou penaltou vše stvrdil domácí Miroslav Vágner. Hosté už tak svůj pátý pokus ani zahrávat nemuseli a po vyhraném rozstřelu 4:3 berou cenný druhý bod. Kynšperk má po 4 kolech pouhý jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer (správce): Do dnešního zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát. Jenže jsme na začátku inkasovali branku a museli jsme dotahovat. Vyrovnat se nám sice povedlo, ale do konce poločasu se skóre nezměnilo. Zatímco v prvním poločase se nám herně moc nevedlo, tak ve druhém jsme měli více šancí a mohli rozhodnout, ale neproměněná penalta z 80. minuty Danielem Packertem poslala zápas do penaltového roztřelu, ve kterém byli úspěšnější hosté.

FK Olympie Březová B
Marek Tišl (hráč hostů): Dvou bodů si nesmírně vážíme, do Kynšperka jsme odjížděli s velkým respektem, víme, o jak silný tým se jedná. Jsem přesvědčen, že v téhle sezoně budou zatápět každému soupeři, je pro mě proto až neuvěřitelné, že mají po čtyřech kolech jen jeden bod. Svůj mančaft však musím za bojovný výkon pochválit a všem poděkovat za cenné dva body.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
K. Sommer [-] - J. Mareček [-] (54. M. Lhota [-] ) , M. Vágner [-] , R. Panajotov [-] , J. Urbánek [-] , J. Marek [-] , S. Marek [-] , M. Carda [-] (46. M. Najman [-] ) , J. Kardoš [-] , Z. Beran [-] , D. Packert [-]

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - D. Kökeny [-] (62. R. Drozd [-] ) , M. Chmelenský [-] (83. M. Peterka [-] ) , R. Boček [-] , P. Procházka [-] , B. Strnad [-] - M. Tišl [-] , J. Darjanin [-] , V. Kraus [-] , M. Slabyhoudek [-] - D. Schönwalder [-]

Hráči zápasu: J. Kasl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - GODŽA Ladislav, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jan Vedlich
Tip experta: výhra domácích

Březová bude opět bez posil a myslím, že tentokrát už na výhru nedosáhnou.

Tip: výhra hostů