Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 14:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velice kvalitní zápas dvou odlišných poločasů zvládly lépe Kraslice


Branky


17. M. Müller , 48. J. Kurtin , 51. D. Krejčí (vl.) , 56. V. Lomoz , 87. T. Dočkal - 2. J. Hrotek , 6. P. Lhotský , 36. P. Běhounek
6

Jeden z těch zápasů, kdy si diváci na nedostatek zábavy určitě nemohli stěžovat. Do Kraslic zajížděl B-tým Hvězdy Cheb, který byl po dvou zápasech stoprocentní. Kraslice měli na svém kontě jednu výhru a jednu porážku. K vidění byl po celý zápas fotbal na vysoké úrovni

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá gólová smršť hostů domácí dokonale zaskočila

Hosté z Chebu na domácí Kraslice vlétli a během šesti minut už vedli 2:0, jako první se prosadil ve druhé minutě Josef Hrotek a v šesté minutě pak Patrik Lhotský. Kraslickým se podařilo alespoň částečně odpovědět v 17. minutě, na 1:2 snižoval Michael Müller, ještě do poločasu ale domácí inkasovali znovu, to když se prosadil Patrik Běhounek. Domácí se postupně vzpamatovávali, ale pokud chtěli ze zápasu vytěžit alespoň bod, čekala je ještě dlouhá cesta.

Ve druhé půli už úřadovali jen domácí

Jestli vlétli v první půli Chebští na domácí Kraslice, tak v druhém poločase se stal naprostý opak a Kraslice byli ještě efektivnější, než hosté. Došlo k několika změnám v sestavách na obou stranách, mnohem pozitivnější efekt to ale mělo na domácí. Na rozdíl jediné branky snížil ve 48. Jakub Kurtin, o tři minuty později si dali hosté neštastný vlastní gól a bylo vyrovnáno. Jen o dalších pět minut později už domácí dokonce vedli, na střeleckou listinu se zapsal Vítězslav Lomoz. Po těchto brankách se hra hostů rozsypala a do konce zápasu se již nedokázali vrátit do herní pohody z první půle. Poslední branku utkání vstřelil tři minuty před koncem domácí Tomáš Dočkal a uzavřel tak skóre na 5:3 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Walter Schwarz (bývalý trenér): Na poměry 1. A třídy to byl nadstandartní zápas a hosté i přes porážku ukázali, že mají poměrně perspektivní tým, který nebude jako nováček hrát v soutěži druhé housle. Slabší je pouze obranná činnost a zejména malý důraz a důslednost ve vlastním pokutovém území. Většina našich branek přišla po bezprostředních dorážkách a důrazu uvnitř pokutového území. Jsem rád, že se naši hráči po slabším 1. poločase během zápasu herně i běžecky zvedli, přidali na bojovnosti a ve 2. poločase tak opět potvrdili svůj hráčský i herní potenciál za což jim musím poděkovat.




Sestavy


SK Kraslice
M. Svoboda [-] - O. Seidl [-] , D. Palocsányi [-] (46. V. Lomoz [-] ) , J. Kurtin [-] , T. Studeník [-] , T. Dočkal [-] , T. Procházka [-] , M. Müller [-] (90. T. Schwarz [-] ) , L. Šereda [-] (90. P. Bezděk [-] ) , J. Šrámek [-] (81. T. Salva [-] ) , R. Hudák [-] (46. J. Šiman [-] )

FK Hvězda Cheb B
O. Ouhrabka [-] - P. Běhounek [-] (46. R. Iterský [-] ) , R. Žídek [-] , J. Hrotek [-] , K. Mouhafidi [-] (60. P. Znak [-] ) , D. Krejčí [-] (53. L. Sládeček [-] ) , J. Sládek [-] , L. Macháček [-] (46. S. Steiner [-] ) , P. Lhotský [-] , L. Plíhal [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 31. T. Studeník , 54. J. Šiman , 87. V. Lomoz - 34. L. Macháček , 86. L. Plíhal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FURIŠ Adam - KLEPÁČEK Marek, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady cejtim plichtu. Kraslice se nezdají tak silné jako minulý rok a hráči Chebu by tam mohli získat minimálně bod.