3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Březové zdolala Dolní Rychnov


Branky


14. M. Slabyhoudek (p.) , 46. D. Kökeny , 62. V. Kraus - 5. P. Kalabza , 69. V. Křenek
7

Rychnovští zajížděli na půdu Olympie Březové, která se v dnešním zápase nemohla spolehnout na pomoc z A-týmu a měla tak vše ve svých rukou. Hosté byli do tohoto zápasu bez bodu, bez ambicí však určitě nebyli. Očekával se vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se třikrát střídalo

Již v 5. minutě se prosadil hostující Petr Kalabza, který se po centru a závaru ve vápně dostal k míči a dorazil ho do brány domácích - 1:0. Pro Březovou to byla potřebná facka a díky ní začli být domácí aktivnější. Ve 14. minutě se Pavel Boukal dostal do vápna a byl u balonu dřív, než soupeř, který se dopustil faulu a sudí odpískal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil domácí kapitán Michal Slabyhoudek. Zbytek poločasu byl hlavně o bojovnosti a vytrvalosti, žádné vyložené šance už si ani jeden z týmů nevytvořil a tak, i přes divokou první patnáctiminutovku, se zbytek poločasu odehrál relativně bez vzruchu.

Rychnovští i přes převahu body nevydolovali

Od začátku druhé půle v podstatě až do jejího konce se Březovští převážně bránili a hosté se snažili prosadit a přehoupnout skóre opět ve svůj prospěch. Než se však hráči i fanoušci stihli rozkoukat, tak se ve 46. minutě domácí David Kökeny s pořádným štěstím dostal k odraženému míči a neměl problém uklidit ho do brány. Domácí tak rázem vedli 2:1. Rychnovští tlačili a bušili do obrany Březové, ale bez většího efektu. A tak se prosadili znovu domácí. Centr z rohového kopu si v 62. minutě skvěle našel Vladimír Kraus a zvýšil již na 3:1. Trend zápasu však pokračoval - hosté byli neustále aktivnější a snažili se zápas zvrátit, domácí se ale úspěšně bránili. Vůbec tomu nepomohl domácí Roman Boček, který dostal během dvou minut dvě žluté karty a v 65. minutě se poroučel do sprch. Březovští pokračovali v deseti mužích. Hosté snížili vzápětí, postaral se o to v 69. minutě Vladislav Křenek a posledních 20 minut tak slibovalo napínavou podívanou. Hosté tlačili, domácí bránili, všechny šance však skončili zmarem a Březovští nakonec uhájili vedení 3:2 a berou ze zápasu všechny tři body. Hosty může právem mrzet, že při zakončení nebyli chladnokrevnější.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová B
Marek Tišl (hráč domácích): Dnes to byl pro nás extrémně těžký zápas, byli jsme bez kluků z áčka a skoro celých 90 minut jsme se bránili, o to víc když jsme posledních 20 minut hráli o desíti. Tím spíš si ale vážíme tří bodů, musím pochválit opravdu celé mužstvo, dnes jsme se na to ohromně nadřeli a z výsledku mám velikou radost.




Sestavy


FK Olympie Březová B
J. Kodl [-] - B. Strnad [-] , R. Boček [-] , P. Procházka [-] - P. Peterka [-] (45. M. Chmelenský [-] ) , M. Tišl [-] , P. Boukal [-] (73. M. Peterka [-] ) , J. Darjanin [-] (92. R. Drozd [-] ) , V. Kraus [-] - M. Lelek [-] (34. D. Kökeny [-] ) - M. Slabyhoudek [-]

SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - V. Kohout [-] , D. Šefrna [-] , V. Křenek [-] , R. Bartoš [-] (36. E. Klemm [-] ) , D. Trojan [-] , L. Dolejší [-] , D. Reismüller [-] , J. Kříž [-] , P. Kalabza [-] , J. Dlouhý [-]

ŽK: 64. R. Boček , 80. M. Peterka , 86. J. Darjanin , 89. M. Tišl - 64. J. Kříž . ČK: 65. R. Boček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chrástecký František - KLEPÁČEK Marek, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Naše Áčko bude hrát bohužel v ten samý čas, takže ještě není jasné v jakém složení nastoupíme. V derby na hřišti každopádně necháme všechno a našeho souseda budeme chtít gólově přetlačit.