Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

12.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice berou 3 body, zaváhání nepřipustily


4

Baník Pila zajížděl na půdu silných Citic. Oba týmy byly v prvním kole stoprocentní, i přesto vstupovali hosté do zápasu jako lehcí outsideři a Citice chtěly dostát roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní Citice, utrápená koncovka

Od začátku utkání bylo patrné, že tempo a průběh utkání budou dirigovat především domácí. Po dvou neproměněných šancích hned v úvodu šly Citice přeci jen do vedení, když se v 5. minutě prosadil pěknou střelou Josef Krajňák. Domácí pokračovali v tlaku a zdálo se být jen otázkou času, kdy své vedení navýší. Problémem Citic v několika posledních však byla koncovka, což se projevovalo i v klání dnešním. To znamenalo, že i přes spoustu šancí a zakončení už do poločasu gól nepadl a týmy se tak odebraly do kabin za stavu 1:0. Fotbal se hrál velice atraktivní a fanoušci si na nudu stěžovat nemohli.

Druhá půle vše rozhodla

V druhém poločase domácí vlétli na soupeře z Pily se snahou rozhodnout zápas co nejdříve ve svůj prospěch. A přesně to se jim podařilo. Po krásných brankách Josefa Krajňáka a Zdeňka Rakaše bylo skóre už v 50. minutě 3:0. To domácí trochu ukonejšilo a chvilkové polevení Pila potrestala, když se jim podařilo z protiútoku snížit, o což se zasloužil Vlastimil Šimůnek ml. V podstatě z následné rozehrávky se však domácím podařilo odpovědět, když se trefil Marek Dědič a vrátil domácím tříbrankové vedení. To už byli domácí poučeni, že další polevení nemohou připustit, a tak nadále pokračovali v dominantní jízdě. Hned o 4 minuty později navýšil sóre Petr Širochman, o další 4 minuty pak Václav Bendík, a 5 minut na to, v minutě 76., vstřelil poslední gól domácích a svůj druhý v utkání Marek Dědič. Pile se podařilo výsledek alespoň kosmeticky upravit, když svým druhým gólem v utkání uzavřel skóre na 2:7 Vlastimil Šimůnek ml.



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
David Peřina (jednatel klubu): Zápas se nám povedl, kluky musím pochválit a konečný výsledek je pro nás dalším krokem ve snaze vrátit se po dvou letech zpět do krajského přeboru. Doufám, že budeme schopni výkon zopakovat příští týden znovu na domácím pažitu proti Kynšperku.




Sestavy


Sokol Citice
P. Prečan [-] - M. Prečan [-] , V. Bendík [-] , J. Krajňák [-] , D. Peřina [-] (10. J. Bufka [-] ) , R. Bureš [-] (76. J. Svoboda [-] ) , Z. Rakaš [-] , M. Kessl [-] , L. Mika [-] (76. P. Kopička [-] ) , P. Širochman [-] , D. Rajtšlegr [-] (57. M. Dědič [-] )

TJ Baník Pila
M. Vavřina [-] - A. Roubíček [-] , V. Kubín [-] , M. Mäsár [-] - O. Brožík [-] , R. Vavřina [-] (56. R. Čapek [-] ) , R. Vavřina st. [-] , J. Plic [-] - T. Verzich [-] (74. J. Tišnovský [-] ) , V. Šimůnek ml. [-] , M. Burda [-] (46. R. Kubín [-] )

ŽK: 32. M. Kessl , 55. D. Rajtšlegr , 84. P. Prečan - 51. R. Kubín , 72. T. Verzich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - HRNČÁL Jiří, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra domácích

Citice potvrdí formu z přípravy a s mužstvem Pily by neměli mít větší problémy

Tip: výhra hostů