J. Eret 8.
T. Koch 20.
T. Koch 39.
J. Vodrážka 61. (p.)
V. Klauz 72.
V. Altman 91. (vl.)
6:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín přestřílel Cheb


Branky


8. J. Eret , 20. T. Koch , 39. T. Koch , 61. J. Vodrážka (p.) , 72. V. Klauz , 91. V. Altman (vl.) - 24. F. Větříček , 51. J. Dvořák , 61. V. Altman (p.)
12

Hráči Hroznětína na svém hřišti přivítali v dalším kole Cheb a nakonec slavili tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Hroznětínu

Domácí Hroznětín jasně dokazoval už od úvodního hvizdu, že je domácím celkem a hned na svého soka vlétl s velkou vervou. Hroznětínští svého soupeře přehrávali a vytvářeli si šance. V 9. minutě už šli hroznětínští do vedení, když míč dostal do sítě Jan Eret. Nápor domácích fotbalistů nekončil a šlo znát, že toužili po dalších brankách. Ve 20. minutě se povedlo skórovat Tomášovi Kochovi, který tak zvýšil na 2:0 po rohovém kopu. Hned na to se také ale uvedli také hosté, když snížení obstaral ve 24. minutě František Větříček. Nic to ale na obrazu hry nezměnilo a lepším týmem byl nadále Hroznětín, který do konce poločasu využil ještě jednu situaci. Ve 39. minutě se k zakončení dostal opět Tomáš Koch a ten ani podruhé v zápase nezaváhal, když si pohrál se svým strážcem a chladnokrevně zakončil. Hroznětín díky tomu odskočil na rozdíl 2 gólů. Za stavu 3:1 skončila první půle.  

Druhá půle byla vyrovnanější, ale Hroznětín nedopustil drama

Do druhé půle nastoupil lépe Cheb, který kontroval snižovací brankou, která přišla v 51. minutě, když díky důrazu ve vápně dokázal vstřelit branku Jan Dvořák. Poté přišla 61. minuta, kdy byla odpískána penalta ve prospěch FC Cheb, po faulu ve vápně, s kterou si následně poradil Václav Altman a vyrovnal tak na 3:3. V 66. minutě ovšem byla odpískána penalta ve prospěch domácího týmu a Jiří Vodrážka se taktéž nemýlil. Poté v 72. minutě přišel asi rozhodující moment utkání, když pátý gól Hroznětína přidal Václav Klauz a definitivně uklidnil domácí celek. V závěru utkání pak přišel ještě 6. gól v síti Chebu, který si dali hosté sami a konkrétně Václav Altman. Domácí Hroznětín tak bere další 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín
TJ Olympie Hroznětín: Jiří Rams, brankář: První půle nám vyšla skvěle. Krom inkasované branky nám téměř vše vycházelo a dokázali jsme vstřelit i důležité góly. V druhé půli byl v určitých částech utkání lepší Cheb, ale nám se podařilo zápas dotáhnout do vítězného konce.




Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - J. Vodrážka [-] , V. Klauz [-] , M. Burkyt [-] (40. M. Čižnár [-] ) , J. Eret [-] (84. E. Hůrka [-] ) , D. Horvát [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] , R. Kalán [-] , D. Perenčaj [-] , D. Ondráček [-]


ŽK: 44. V. Klauz , 80. J. Vodrážka - 71. J. Kerďo . ČK: 84. V. Holakovský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra hostů

FC Cheb se zatím dost trápí, Hroznětín na tom není o moc lépe, vidím to ale na výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích