Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Novém Sedle


Branky


12

Do Nového Sedla zavítali hráči Františkových Lázní a ti se budou snažit, co nejrychleji na tuto návštěvu zapomenout, protože odjížděli s potupným výsledkem 12:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šílený poločas

Jelikož na zápas nemohli diváci domácích, neměli možnost vidět, jakou show si na domácím hřišti připraví jejich favoriti. Hráči Nového Sedla vlétli do utkání a už v 9. minutě otevřel skóre Radek Kaňok. Netrvalo dlouho a domácí opět zvýšili svůj náskok, když zaúřadoval Bedřich Rychna a poslal tak Sedlo do vedení 2:0. O minutu později si vzal slovo hlavní střelec Nového Sedla Robert Faber a upravil na 3:0. Ve 20. minutě už se skóre opět měnilo, když svým kouskem také přispěl Lukáš Macák. Ve 23. minutě přidal svůj druhý gól v zápase Robert Faber a dalo by se říci, že zápas byl hotov. Za hosty korigoval skóre Jindřich Eisenreich, který obstaral alespoň čestný zásah během první půle. Pak ovšem přišla další gólová smrž v podání domácích. Ve 31. minutě zvyšoval na 6:1 Petr Macák. Ve 37. minutě se prosadil opět Bedřich Rychna a zvýšil tak na 7:1. Ve 41. minutě dokonal svůj hattrick Robert Faber, který zvyšoval už na 8:1 a poslední gól první půle přišel ve 43. minutě, když se prosadil Lukáš Macák. Nutno dodat, že v tomto poločasu Novému Sedlu vše sedlo, naopak hostům vůbec nic a výsledkem byl šílený stav na tabuli, na které svítilo skóre 9:1. 

Důstojná druhá půle

Zápas pokračoval a ve druhé půli to byli opět domácí, kteří začali přidávat další branky. V 50. minutě se po čtvrté v zápase prosadil Robert Faber. O 2 minuty později přidal svůj druhý gól v utkání také Petr Macák a skóre zápasu bylo 11:2. Vypadalo to, že hosté dostanou opravdu pořádný klepec. Nicméně od 55. minuty se hra ustálila a domácí už nebyli tak dominantní na míče a i hosté se dostávali pomalu do hry. V 74. minutě se postaral o další gól hostů opět Jindřich Eisenreich, který tak mírnil hrozivý výsledek a snížil na 11:2. Nicméně poslední slovo v zápase měli domácí a jmenovitě Radek Kaňok, který také přidal svůj druhý gól a Nové Sedlo tak zvítězilo 12:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
TJ Baník Union Nové Sedlo: Stanislav Suchý, předseda: Asi rekordní výhra Baníku v krajském přeboru za celou dobu co jsme v soutěži nepřetržitě už 15let. Hosté od začátku budili dojem, že zápas zvládnou a nějak ho odkopou. Domácí však byly ve všech směrech jasně lepší jak na balónu, tak v pohybu. Své šance proměňovali s chladnou hlavou. Jen je škoda, že ve druhém poločase, už nechtěli soupeři nasázet další branky. Výsledek mohl být mnohem výraznější, ale ano kluci viděli, že jsou hosté zoufalí a nechtěli jim na cestu nadělit ještě větší brankoví příděl. Já však tvrdím, že kdo si co zaslouží má si taky vypít do dna. Nikdo však, před utkáním nečekal, že to bude tak jednoduché utkání.




Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] (70. J. John [-] ) - P. Šebl [-] , J. Vican [-] , R. Faber [-] , T. Pelech [-] (61. K. Kalina [-] ) , L. Macák [-] , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] , E. Lakatoš [-] (46. D. Patera [-] ) , P. Macák ml. [-] (63. R. Patera [-] )

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Eisenreich [-] , M. Heller [-] , L. Hajmacher [-] , M. Lukáč [-] , L. Lávička [-] , F. Desort [-] (29. L. Rejman [-] ) , R. Hubáček [-] , M. Haberle [-] (36. M. Strnad [-] ) , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-] (68. O. Maryška [-] )

ŽK: 22. E. Lakatoš , 85. R. Patera - 44. F. Lauko , 57. M. Strnad , 59. M. Lukáč , 68. D. Ščislák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Lukáš Merkl

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra domácích

Tradičně velmi silné Nové Sedlo by mělo hostující fotbalisty poslat domů bez bodového zisku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích