7:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 16:00

6.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov doma nezaváhal


Branky


14. J. Švandrlík (p.) , 23. M. Havel , 47. M. Havel , 70. M. Havel , 73. R. Prokop , 80. L. Ondráček , 84. D. Juhár
12

Do Vintířova přijeli hrači Žlutic a na zpáteční cestu domácí hostům nadělili 7 kousků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly a červená karta

Zápas začal a o tempo utkání se staral zejména domácí celek. Hosté spoléhali na obranu v čele s kapitánem Janem Pěnkavou. Tato taktika vydržela pouze do 13. minuty, protože pravě zmiňovaný kapitán Jan Pěnkava, který zabránil vstřelení branky jen za cenu nedovoleného zákroku, který byl potrestán červenou kartou. Navíc nařízenou penaltu hned na to proměnil Jakub Švandrlík a dostal tak Vintířov do vedení. Pro žlutické to bylo opravdu těžké proti rozjetému Vintířovi klást větší odpor. Ve 23. minutě přidal druhý gól Milan Havel a poslal tak svůj tým do vední 2:0. Do konce první půle už se stav neměnil jen díky vypětí všech sil žlutické obrany, která byla značně prověřena.

Poločas Vintířova

To co se nedařilo v první půli, dařilo se v té druhé, protože Vintířov hned ve 47. minutě zaznamenal 3. gól, když se znovu prosadil Milan Havel. Obrázek hry se nijak neměnil a Vintířov dobýval obranu hostujícího celku, který se snažil inkasovat, co nejmíň branek. V 70. minutě zkompletoval hattrick Milan Havel, který dostal loženku před prázdnou bránu a zvýšil tak na 4:0. Poté už šla znát únava hostující obrany a Vintířov naopak těžil z početní výhody. V 73. minutě přidal pátý gól Roman Prokop, který využil precizní přihrávky za obranu. V 75. minutě pak dostal červenou kartu člen realizačního týmu Žlutic za pohoršující výroky proti rozhodčímu. V 80. minutě zvýšil Lukáš Ondráček na 6:0 pro Vintířov. A v 84. minutě přidal sedmou branku Vintířova David Juhár, který dal tak výsledku konečnou podobu a Vintířov tak zaznamenal další 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
TJ Baník Vintířov: Martin Čtrnáct, obránce: Zápas pro nás začal dobře. Dostávali jsme se do šancí a po jedné z nich přišel zákrok, který byl oceněn červenou kartou. Byl to zlomový okamžik utkání, protože hosté dopředu takřka nic nepředvedli a my se snažili dát co nejvíce branek, což se myslím povedlo.




Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] (46. D. Timko [-] ) - M. Čtrnáct [-] , J. Štěpánek [-] (58. L. Ondráček [-] ) , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] (67. V. Noháček [-] ) , R. Prokop [-] , M. Motl [-] , J. Rosenberg [-] (77. P. Žemlička [-] ) , D. Juhár [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - J. Píša [-] , J. Křížek [-] (70. F. Gašparec [-] ) , L. Slivčák [-] , V. Černý [-] (70. V. Tavali [-] ) , L. Melnyk [-] , P. Janoušek [-] (59. F. Kubka [-] ) , M. Ažaltovič [-] , M. Sivák [-] , P. Krejza [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 24. J. Štěpánek , 43. R. Prokop , 67. M. Havel - 35. J. Křížek . ČK: 13. J. Pěnkava .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Merkl

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra domácích

Nováček z Vintířova zažívá povedený start, hosté ovšem také. Jelikož se jim ale nedaří na venkovních hřištích tak jako na domácím pažitu, tipnu si výhru domácího Vintířova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích