J. Legr 47.
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 16:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo si odvezlo všechny body z Toužimi


Branky


47. J. Legr - 38. R. Faber , 41. R. Faber , 53. P. Macák ml. , 73. J. Vican (p.) , 76. O. Parth
11

Domácí Toužim chtěla jednoznačně bodovat, když v posledních zápasech to úplně nevyšlo, ale Nové Sedlo bylo nad toužimské síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla 2 góly pro Nové Sedlo

Domácí fotbalisté se snažili zapomenout na předešlé zápasy, kde se jim výsledkově nedařilo. Vstup do tohoto zápasu se ale povedl, jelikož domácí již od začátku vlétli na svého soupeře a dokázali si vytvořit několik zajímavých šancí. Soupeř se do hry dostával pomaleji, ale bylo to právě Nové Sedlo, které dokázalo skórovat. Ve 38. minutě se ke střele dostal Robert Faber, který po teči a značném štěstí překonal poprvé domácího golmana. Ve 41. minutě to byl opět Robert Faber, který si našel pas z levé strany a uklidil míč do sítě. Nové Sedlo tak odcházelo do kabin s vedením 0:2.

Obrat se nekonal

Do druhé půle opět vstoupili lépe domácí. Ve 47. minutě zaznamenal snižující branku Josef Legr, který chytrou střelou z poza vápna dokázal překonat golmana hostů. Nicméně Nové Sedlo dokázalo rychle odpovědět, když v 53. minutě vrátil dvoubrankový náskok hostům Petr Macák. Poté se hra ustálila a šance se tvořily na obou stranách. V 73. minutě byl odpískán pokutový kop ve prospěch hostujícího týmu, který s přehledem proměnil Josef Vican. O 3 minuty později utnul veškeré naděje domácím Ondřej Parth, který proměnil svou šanci a zvýšil tak už na 1:5. Poté se zápas už dohrával a diváci víc branek neviděli.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
SK Toužim: Zdeněk Dvořák, obránce: Do zápasu jsme vstoupili dobře. Vytvářeli jsme si šance, ale bohužel je neumíme proměňovat. Opět nás v této herní činnosti tlačila bota. Hosté naopak byli velmi produktivní. Ve druhé půli jsme dali rychle gól, ale po vlastních chybách jsme se srazili sami na kolena.




Sestavy


SK Toužim
J. Nekvapil [-] - A. Jiskra [-] , F. Burda [-] (66. K. Čermák [-] ) , D. Machala [-] , Z. Dvořák [-] , L. Marek [-] , R. Fišer [-] , K. Krejčí [-] , V. Nováček [-] , J. Frank [-] (77. O. Kott [-] ) , J. Legr [-] (70. L. Pavlík [-] )

TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - P. Šebl [-] , J. Vican [-] , R. Faber [-] (62. R. Patera [-] ) , L. Macák [-] (62. O. Parth [-] ) , P. Macák ml. [-] (85. J. Vican [-] ) , K. Kalina [-] (46. R. Kaňok [-] ) , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] (79. D. Patera [-] ) , E. Lakatoš [-] , T. Pelech [-]

ŽK: 31. V. Nováček , 37. D. Machala , 45. Z. Dvořák , 83. L. Marek , 85. R. Fišer - 50. P. Šebl .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - PACHTOVÁ Michaela, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra hostů

Nové Sedlo si pojede pro další výhru. Tipuji 0:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích