4:1
(0:0)
65. M. Link
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov doma porazil Lomnici a vyšvihl se na druhé místo


Branky


55. O. Frána (p.) , 60. M. Dušek , 88. L. Pfreimer , 92. O. Frána - 65. M. Link
11

Fotbalisté Chodova v divokém zápase dokázali přetlačit své soky z Lomnice a posunuli se na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Na půdu Chodova zavítala Lomnice, která v posledních zápasech ukázala svou kvalitu a dal se tedy čekat vyrovnaný souboj. To se také potvrzovalo od prvních minut. Zápas se nesl ve vysokém tempu a šlo znát, že oba týmy chtějí vítězství urvat na svou stranu. V 9. minutě přišel první klíčový moment zápasu, když červenou kartu viděl Roman Fojtík, když zastavil protihráče pouze za cenu kartonku červené barvy. Od této chvíle byla mírně na koni Lomnice, která byla více na balónu a častěji ohrožovala branku Chodova, který těžil hlavně z rychlých kotrů. které byly také dosti nebezpečné. Diváci však v první půli branku neviděli. 

Divočina ve druhé půli

Do druhé půle nastoupily oba týmy s jinými cíli. Lomnice měla za úkol dostat se přes obranu Chodova a využít tak početní výhody a naopak domácí měli v hlavách udržet čisté konto. V 55. minutě však přišel zkrat hostující obrany, kdy jeden z hráčů Lomnice fauloval ve vápně domácího fotbalistu a nabídnutou penaltou nepohrdnul Ondřej Frána a otevřel skóre. V 60. minutě bylo pro domácí ještě veseleji, když na 2:0 zvýšil Martin Dušek. V 65. minutě pak skóre korigoval Martin Link, když tečovanou ranou snížil na 2:1. Poté se nechal vyloučit domácí Jan Dušek, když obdržel druhou žlutou kartu a hosté hráli dvojnásobnou přesilovku. Lomnice se poté hnala za vyrovnáním, ale své šance nedokázala využít. Naopak úplný klid na kopačky domácím dal v 88. minutě Lukáš Pfreimer, který zvyšoval na 3:1. Poté přišla další červená karta a tentokrát na straně Lomnice, když druhou žlutou viděl Daniel Novák. V 92. minutě pak kosmeticky upravil skóre ještě svým druhým gólem v utkání Ondřej Frána. Lomnice tak z Chodova odjela bez bodu, naopak domácí se posunuli na druhou příčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Lomnice
TJ Lomnice: Matěj Polívka, záložník: Zápas se pro nás nevyvíjel dobře. Neměli jsme tak kvalitní kombinaci a i když jsme hráli v převaze, nedokázali jsme vytěžit vedoucí branku. Naopak nás položila penalta a následný druhý gól. Sice jsme snížili, ale pak už to byl spíše jen boj než fotbal.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Štěpanovský [-] - M. Boči [-] , R. Bečvář [-] , L. Pfreimer [-] , M. Vachník [-] (90. T. Kovařík [-] ) , O. Frána [-] , M. Kotlár [-] (63. J. Sikora [-] ) , M. Kastl [-] , M. Dušek [-] , R. Fojtík [-] , J. Dušek [-]

TJ Lomnice
J. Marka [-] - J. Šlais [-] , M. Link [-] (71. M. Polívka [-] ) , L. Novák [-] , M. Veselý [-] (55. M. Čuchraň [-] ) , M. Václavík [-] , J. Samek [-] , M. Maršík [-] , D. Novák [-] , M. Štěpanovský [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 59. J. Dušek - 57. D. Novák , 84. J. Veselý , 92. M. Štěpanovský . ČK: 9. R. Fojtík , 69. J. Dušek - 91. D. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jati David - NEHASIL Lukáš, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Lukáš Merkl

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra hostů

Lomničtí si přivezou 3 body za výhru 2:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích