1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:15

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Lokomotiva zaznamenala další triumf


Branky


11

Domácí fotbalisté si doma dokázali připsat další tři body do tabulky, když i v 10 lidech na placu dokázali přehrát Hroznětín. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Lokomotiva doma přivítala Olympii Hroznětín, která si v posledních dvou zápasů připsala 6 bodů. Lokomotiva měla na svém kontě tesné výsledky, které vždy rozhodly penalty či jediný gól. V tomto zápase tedy šlo očekávat, že to bude vyrovnaný boj. Od úvodu bylo jasné, že zápas se bude hrát ve velkém tempu. Zápas byl velmi svižný a plný osobních soubojů, které častokrát bolely. Šance přicházely na obou stranách, nicméně v tomto zápase dominovali obrany v čele s brankáři. Dalo by se říci, že hroznětínští měli opticky o něco více ze hry, ale své šance nedokázali využít. Na druhé straně Lokomotiva také své šance nedokázala proměnit a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.  

Zápas rozhodl jediný gól

Zápas nadále pokračoval ve stejném tempu. Domácí byli častokrát více důraznější v osobních soubojech a tím asi nejvíce znepříjemňovali hru hostujícímu celku. V 58. minutě to ovšem s důrazem přehnal domácí kapitán Jakub Kolář, který za svůj zákrok na unikajícího soupeře viděl červenou kartu. Domácí od tohoto okamžiku hráli pouze v 10 hráčích. Parodoxně tento okamžik domácí ještě více semkl a hráči Lokomotivy zavřeli obranu a hroznětínští se jen těžko dostávali přes obranu soupeře. Žádný z hostujích útoků se neujal. A tak si vzal v 87. minutě slovo František Jílek, který se dostal k míči na půli hřiště dokázal oklamat dva obránce Hroznětínu a všiml si brankáře, který byl více z brány a tak natáhl ke střele, která znamenala vedení 1:0 pro domácí. Hosté ze závěrečného tlaku již nedokázali srovnat a tak všechny 3 body bere Lokomotiva.



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Hroznětín
TJ Olympie Hroznětín: Jiří Rams, brankář: Zápas byl od úvodu vyrovnaný. My jsme v první půli měli poměrně dost šancí, ale nedokázali jsme vstřelit vedoucí gól. Myslel jsem, že nám pomůže také červená karta domácích. Opak byl ale pravdou, když z protiútoky jsme dostali gól a ztratili jsme tak slušně rozehrané utkání. Je to škoda.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Novotný [-] - F. Jílek [-] , D. Shorný [-] , J. Tulák [-] , M. Šiška [-] , R. Riedl [-] , P. Bílý [-] (70. D. Matejka [-] ) , D. Schönwalder [-] , J. Richter [-] (79. O. Špička [-] ) , J. Kolář [-] , D. Malcát [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - V. Klauz [-] , M. Burkyt [-] (88. E. Hůrka [-] ) , J. Eret [-] , D. Horvát [-] , J. Vodrážka [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] (46. L. Hořt [-] ) , R. Kalán [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] (79. M. Čižnár [-] )

ŽK: 70. J. Tulák , 79. D. Schönwalder , 87. F. Jílek - 32. D. Horvát , 88. J. Vodrážka . ČK: 58. J. Kolář .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Štěrba Václav - LHOTKOVÁ Veronika, ŠPAČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra hostů

Hroznětín potvrdí svou formu a zvítězí 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích