Lomnice v tomto kole nadělovala


Branky


11

Lomničtí fotbalisté chtěli na domácí půdě napravit debakl, který inkasovali na půdě Královského Poříčí. Tým Žlutic myslel na nějaký ten bodík, ale nakonec si odváží výprask 10:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle znamenala stav 2:0

Za deštivé soboty dorazili do Lomnice fotbalisté Žlutic. Terén byl dosti těžký, takže z počátku hra byla velmi nepřesná a oba týmy hledaly recepet jak vyzrát na obranu svého soupeře. Poté se začala projevovat více převaha domácích, kteří více drželi balón a byli nebezpečnějším týmem. Žlutice hrozili ojediněle a to spíše po rychlých protiútocích či stadartních situacích. Nicméně první stoprocentní šanci měli hosté, když ve 32. minutě nedokázal vstřelit vedoucí gól hostující útočník, který byl tváří v tvář domácímu golmanovi, ale v koncovce selhal. Nedáš dostaneš. Toto pravidlo platilo hned vzápětí, protože byl odpískán za hraní rukou ve vápně pokutový kop pro domácí, ten s přehledem proměnil Marian Václavík. O 3 minuty později dal domácím dvoubrankové vedení Martin Link, který umístěnou ranou zvýšil na 2:0.  Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

Hororová druhá půle pro Žlutice

Do druhé půle opět lépe vstoupili domácí.  Už v 50. minutě zvyšoval na 3:0 Martin Veselý, který dokázal překonat brankéře hostí potřetí. Žlutice měly své šance, ale nedokázaly je dotáhnout do zdárného konce. Naopak domácí měli nabito ostrými. V 63. minutě utkání se po narážečce ve středu hřiště a následném úniku prosadil Matyáš Maršík. Další gól přišel v 69. minutě, když se podruhé v zápase nemýlil Marian Václavík a zvyšoval tak na 5:0. O vítězi tak bylo rozhodnuto, nicméně přišla ještě poslední desetiminotovka zápasu, kde padlo dalších pět branek do sítě Žlutic. V 80. minutě zvyšoval na 6:0 Jiří Samek, který se prosadil po stadartní situaci. V 84. minutě zkompletoval hattrick Marian Václavík. V 87. minutě přidal svůj druhý gól v zápase Matyáš Maršík, když po sólovém úniku umístil svou ránu k levé tyči a zvýšil na 8:0. V 89. minutě zvýšil na 9:0 Martin Veselý, který si připsal taktéž druhou branku v utkání. A skóre završil v 90. minutě Matěj Polívka, který zvýšil na konečných 10:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
TJ Lomnice: Matyáš Maršík, obránce: Měli jsme co napravovat. Minulý zápas nám nevyšel, ale tento byl úplně o něčem jiném. Dost nám pomohl soupeř, který svou velkou šanci nedokázal zužitkovat a tak jsme to byli my, kdo vstřelil první gól, což bylo si myslím klíčové. To, že jsme nasázeli tolik branek, je bonus.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavatý Josef - ŠPAČEK Roman, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 9. 2020 15:59
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Ondřej Šmejc
Tip experta: výhra domácích

Lomnice si doma poradí se Žluticemi 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích