Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek si odvezl cenné 3 body


Branky


12. D. Machala , 75. D. Machala , 79. J. Legr - 16. F. Rutrle , 24. J. Jílek , 37. O. Šupík , 61. F. Neudert , 86. J. Jílek (p.) , 90. F. Rutrle
12

Do Toužimi zavítal zatím druhý celek soutěže FK Nejdek, který šplape na paty Královskému Poříči a chtěl se udržet v těsném závěsu za vedoucím celkem. Domácí, kteří drželi před zápasem třetí příčku, chtěli potvrdit výhru z venku, zápas tedy sliboval zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejdek byl v první půli lepší

Za příznivého počasí se střetly dva týmy z vyšších pater tabulky. Zápas měl velmi slušné tempo. Byl to ale přecejen Nejdek, který více větral obranu domácích. Gólově se však jako první prosadili domácí, když se ve 12. minutě se prosadil David Machala, který natáhl k dalekonosné ráně, která zapadla k pravé tyči hostujícího brankáře. O 4 minuty později už bylo ale vyrovnáno, to když se ve vápně dostal ke střele Filip Rutrle a prostřelil golmana domácích. Ve 24. minutě si vzal slovo Jakub Jílek, který ladně protančil s míčem až k potukovému území, kde vyslal střelu, která skončila až v síti, Nejdek se tak dostal do vedení 1:2. Ve 37. minutě vsítil další gól Nejdku Ondřej Šupík, který se dostal k zakončení ve vápně a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Do konce první půle už diváci gól neviděli.

Nejdek si výhru pohlídal

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří dokázali přidat čtvrtý gól, když se v 61. minutě prosadil Filip Neudert a zdálo se, že o vítězi je rozhodnuto. Domácí ale nesložili zbraně a zlepšili svůj pohyb i efektivitu v zakončení. Odměnou bylo snížení, které přišlo v 75. minutě, když se podruhé prosadil David Machala. V 79. minutě bylo domácím ještě lépe, když naději na vyrovnání vykřesal Josef Legr, který dokázal překonat hostujícího brankaře potřetí. 10 minut před koncem byl stav 3:4 a očekával se závěrečný nápor domácích. V 86. minutě však Toužim dostala další ránu, když se po odpískané penaltě nemýlil Jakub Jílek, který vstřelil svou druhou branku v utkání. V 90. minutě ještě pečetil vítězství Nejdku Filip Rutrle, který taktéž zaznamenal svůj druý gól v zápase. Konečný výsledek byl tak 3:6. Nejdek tedy pokračuje ve stíhání Královského Poříčí na čele tabulky. Toužim se propadla na 4. přičku.



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek
FK Nejdek: Zbyněk Draxal, předseda klubu: Druhé áčko zajíždělo na stadion třetí Toužimi a přestože inkasovalo jako první, první poločas herně i výsledkově ovládlo, předvedlo jeden z nejkvalitnějších výkonů podzimu. Když ve druhém poločasu odskočilo na 1:4, vypadalo to na klidný zbytek zápasu. Domácí ale nesložili zbraně a dokázali se dotáhnout na rozdíl jedné branky. Nakonec ale Nejdečtí přidali další dvě branky, navíc se ještě dvakrát zatřásla konstrukce toužimské branky. Cenné vítězství nejdeckých barev. Příští týden hostí áčko ve šlágru podzimu Královské Poříčí, jde o souboj prvních dvou týmů tabulky!



Sestavy


SK Toužim
D. Hošek [-] - F. Burda [-] (72. R. Fišer [-] ) , D. Machala [-] , J. Legr [-] , L. Marek [-] (63. J. Bartoška [-] ) , F. Helembai [-] , L. Pavlík [-] , V. Nováček [-] , K. Čermák [-] (39. J. Frank [-] ) , A. Jiskra [-] , Z. Dvořák [-]

FK Nejdek
J. Nádeníček [-] - J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , F. Neudert [-] , O. Šupík [-] (68. P. Satýnek [-] ) , P. Ševčík [-] , M. Šilhan [-] , Z. Draxal [-] , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-]

ŽK: 63. J. Legr , 85. J. Frank , 89. A. Jiskra .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jati David - PACHTOVÁ Michaela, BOUŠE Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: remíza

Lukáš Merkl

Expert: Alexander Čaban
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácím, kteří vyhrají 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích