1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín vyloupil Chodov


Branky


18. O. Frána - 6. J. Eret , 21. J. Eret , 44. J. Eret
12

Chodovští fotbalisté na domácí půdě přivítali hráče Hroznětína a toužili se opět dostat na vítěznou vlnu. Hroznětín však dokázal z Chodova odvézt všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapili efektivitou

Za ideálního počasí vyběhli na hřiště hráči Chodova a Hroznětína. Už od počátku zápasu se bylo na co dívat. Hra měla slušné parametry a diváci nemuseli moc dlouho čekat na velké šance. Už v 6. minutě se ujal Hroznětín vedení, když po výborné práci na pravé straně a následné střele jednoho z hostujících hráčů, doklepl míč do sítě Jan Eret a otevřel tak skóre. Domácí poté sice měli míč víc na své straně, ale hosté byli velmi nebezpeční. Domácí si však dobrou kombinací v 18. minutě připravili krásný gól, když průnikovou přihrávku zužitkoval Ondřej Frána a stav byl 1:1. O 2 minuty poté už se skóre opět měnilo, když se opět k míči dostal Jan Eret a poslal tak Hroznětín opět do vedení. Hroznětín své šance naplno proměnil a odskočil tak svému sokovi. Poté se hra více ustálila a oba týmy předváděli slušný a důrazný fotbal. Rozhodčí musel držet emoce hráčů na uzdě. Další zlomový moment přišel ve 44. minutě, když po stadartní situaci míč přesně umístil Jan Eret, který tak zkompletoval hattrick. Stav 1:3 vydržel až do konce první půle.

Stíhací jízda se nekonala

Do druhé půle nastoupili domácí fotbalisté odhodlaní s výsledkem něco udělat. Měli také opticky více míč na svých kopačkách, ale hroznětínští hráli velmi zodpovědně dozadu a navíc dokázali využívat svých rychlých kontrů, které dělaly problémy chodovské obraně. Na hřišti to mezi hráči také velmi jiskřilo a některé zákroky byly opravdu za hranou pravidel. Rozhodčí několikrát musel hráče usměrňovat. Výsledek se však již neměnil, i když velkou šanci si ke konci zápasu přisal tým Hroznětínu, když jeden z hráču trefil spojnici svatyně domácích. Duel tak skončil překvapivou výhrou hostů v poměru 1:3. Hroznětín tak bere 2. vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Hroznětín
TJ Olympie Hroznětín: Václav Klauz, záložník: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře. Pomohl nám rychlý gól a byli jsme v úvodu lepším týmem. Po vyrovnání jsme opět zabrali a dali jsme na 2:1. Naštěstí jsme přidali ještě jeden gól a to nás uklidnilo. Ve druhé půlce jsme zavřeli obranu a naštěstí vše vyšlo.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Štěpanovský [-] - M. Boči [-] , R. Bečvář [-] , L. Pfreimer [-] , M. Vachník [-] (60. J. Dušek [-] ) , O. Frána [-] , M. Kotlár [-] , M. Kastl [-] (46. J. Frána [-] ) , M. Dušek [-] , R. Fojtík [-] (46. T. Kovařík [-] ) , M. Kopecký [-]

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - J. Vodrážka [-] , V. Klauz [-] , M. Burkyt [-] , J. Eret [-] (88. R. Kroupa [-] ) , D. Horvát [-] (71. Y. Rahmouni [-] ) , T. Koch [-] (75. D. Perenčaj [-] ) , J. Klas [-] , R. Kalán [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-]

Počet diváků: 103. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - TICHOTA Martin, MAKOVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Alexander Čaban
Tip experta: výhra domácích

Chodov si doma poradí s Hroznětínem v poměru 6:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů