3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2020 19:00

3.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary zvládly penaltový rozstřel lépe


Branky


10

Karlovy Vary si chtěly připsat další body do tabulky na úkor Františkových Lázní. Františkovým Lázním se však povedlo připravit mírného favorita utkání o bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Týmy nastoupili ke svému zápasu v pátek večer v 19:00. Domácího prostředí se snažili využít karlovarští mladíci, kteří už od úvodu vzali iniciativu do svých rukou. Během prvních minut bylo jasné, že Karlovy Vary se poženou za vítězstvím. K vidění bylo mnoho šancí. Karlovarský celek však brzdila předfinální potažmo pak finální fáze. Šancí přibývalo a přišly i stoprocentní, které ale nedokázali domácí hráči proměnit proměnit. S tímto problémem se hráči karlovarské Slavie potýkají po celý počátek soutěže. Soupeř z Františkových Lázní jen těžko hledal odpověď na svižný fotbal v podání domácího týmu. Základ všeho byl neinkasovat a hrozit z případných protiútoků, které se po nějakém čase také dostavily. Nicméně do půle se skóre nezměnilo a zůstalo tak nezměněné 0:0.

Góly začali padat až po změně stran

Tlak domácích pokračoval i v druhé půli. Opět se ale poměrně dlouhou dobu nemohli prosadit. Až v 60. minutě protrhl střeleckou nemohoucnost Ondřej Shorný, který dostal domácí zaslouženě do vedení, když překonal hostujícího golmana. Hosty tento výsledek však nepoložil a o pět minut později bylo vyrovnáno, když se po rychlém autovém vhazování prosadil hostující kapitán Jindřich Eisenreich. Utkání tedy znovu bylo remízové a domácí opět začali dobývat branku hostí. Spasitel domácích byl v tomto zápase Ondřej Shorný, který v 76. minutě opět překonal hostujícího brankáře a dostal tak svůj tým opět do vedení. Následně však pojišťovací gól nepřišel a tak  v 92. minutě po zmatku v pokutovém území a následném faulu brankáře domácích byla nařízena ve prospěch hostujícího celku penalta. Tu si vzal na starost spasitel hostí Jindřich Eisenreich, který se tak také podruhé v zápase zapsal mezi střelce a srovnal na 2:2. Zápas pokračoval v penaltách.

Rozhodla až 10. série

Pokutové kopy jsou vždy loterie. Tento zápas přinesl velkou zápletku i v samotném penaltovém rozstřelu. Šťastnější zde byli domácí, když v 10. sérii se jim povedlo proměnit pomyslný matchpoint a berou tak 2 body. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
FC SLAVIA Karlovy Vary: David Žitný, obránce: Takřka celý zápas jsme byli na balónu a snažili jsme se docílit branek. Bohužel se nám tolik nedařilo v prvním poločase, kdy to mohlo být už 3:0 a byl by klid. Takhle jsme bojovali až do konce a výsledek je takový jaký je. Podle mě jsme měli na to získat 3 body, tak snad se zadaří příště.




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
V. Štrunc [-] - R. Krčma [-] , R. Kilyk [-] (85. F. Tošovský [-] ) , J. Mašata [-] , J. Prágr [-] , D. Žitný [-] , J. Zedníček [-] , K. Sedlak [-] (73. A. Vošmik [-] ) , M. Gruber [-] , O. Hodač [-] (46. O. Shorný [-] ) , J. Olšan [-]

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Eisenreich [-] , O. Maryška [-] (69. M. Lukáč [-] ) , M. Heller [-] , L. Rejman [-] (76. M. Haberle [-] ) , L. Lávička [-] , K. Biháry [-] , F. Desort [-] , M. Strnad [-] , M. Haberle [-] , D. Ščislák [-]

ŽK: 91. V. Štrunc - 55. F. Lauko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - PESCHEL Filip, ŠKARDA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Merkl

Expert: Alexander Čaban
Tip experta: výhra domácích

Karlovy Vary navážou na vítězný zápas v Chebu a vyhrají 3:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích