3:2p.
(2:1)
42. O. Parth (vl.)
64. J. Kolář (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj mezi Novým Sedlem a Lokomotivou rozhodly až penalty


Branky


28. B. Rychna , 38. B. Rychna - 42. O. Parth (vl.) , 64. J. Kolář (p.)
11

Nové Sedlo přivítalo na svém hřišti v pohodě hrající Lokomotivu Karlovy Vary. Oboum celkům se bodově i fotbalově poměrně daří, dal se tedy očekávat vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas ovlivnila brzká červená karta

Do zápasu nastoupili oba celky s vervou a na hřišti to šlo znát. Hned od prvních minut bylo jasné, že soupeři si nedají na hřišti nic zadarmo. V 7. minutě přišel faul daleko za hranicí pravidel a Lukáš Pelech, člen domácího týmu za něj viděl hned červenou kartu. Hráči domácích tak byli od úvodu zápasu pouze v 10 mužích na place. Kdo by si myslel, že zápas bude v režii karlovarské Lokomotivy, ten se zmýlil. Paradoxně domácí se semknuli a hráli s větším nasazením a odhodláním. Ve 28. minutě po stadartní situaci se dostali domácí do vedení, když po volném přímem kopu a následném centru do vápna přesně mířil Bedřich Rychna. O 10 minut později se prosadil opět Bedřich Rychna, tentokráte po průniku do vápna a následném zakončení na zadní tyč. Zkoprnělá Lokomotiva se zmohla do poločasu pouze na snížení, když ve 42. minutě si dal vlastní gól Ondřej Parth. Do půle už se skóre neměnilo a za stavu 2:1 se šlo do kabin.

Lokomotiva vydřela vyrovnání

Lokomotiva vstoupila do druhé půle o poznání lépe a konečně šlo znát, že domácí hrají v oslabení. Hosté si vypracovali dvě dobré šance, ale nedokázali se prosadit. Až v 64. minutě po chybě domácích v pokutovém uzemí, kdy jeden z obránců zahrál rukou a nabídl tak hostujícímu týmu vyrovnání. Penalty se chopil kapitán Jakub Kolář a s přehledem proměnil. Poté se hra ustálila Lokomotiva se snažila dobývat branku domácích, kteří však velmi pečlivě bránili. Nové Sedlo hrozilo hlavně po rychlých brejkových situacích a samozřejmě ze stadartních situací. V této dovednosti jsou domácí možná nejlepší v soutěži. Nicméně Skóre se již neměnilo a tak musely rozhodnout penalty.

Nové Sedlo bylo úspěšnější

Hned v první sérii se mýlil domácí hráč, ale to domácí nemuselo mrzet, protože ostatní byli bezchybní, kdežto hráči Lokomotivy chybovali ve třetí a následně šesté a rozhodující sérii. 2 body tak zůstavají v Novém Sedle a 1 putuje do Karlových Varů



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Karlovy Vary
TJ Lokomotiva Karlovy Vary: Jakub Kolář, záložník: Zápas byl od začátku výživný. Padlo dost žlutých i červená karta. Ta nás paradoxně ovlivnila a náš výkon nebyl takový jako v minulých zápasech. Domácí nám dosti usnadnili dosažení našich gólů, protože se dopouštěli individuálních chyb, takže bych řekl, že v penaltách si 2 body domácí zasloužili.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - P. Šebl [-] , J. Vican [-] , R. Patera [-] , L. Macák [-] , T. Pelech [-] , O. Parth [-] (46. R. Kaňok [-] ) , P. Macák ml. [-] (60. K. Kalina [-] ) , B. Rychna [-] , E. Lakatoš [-] , R. Faber [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Novotný [-] - R. Riedl [-] , D. Žinčák [-] (37. J. Richter [-] ) , D. Shorný [-] , D. Schönwalder [-] , D. Matejka [-] (74. J. Žampach [-] ) , F. Jílek [-] , M. Šiška [-] , J. Kolář [-] , P. Bílý [-] , D. Malcát [-]

ŽK: 52. L. Macák - 9. R. Riedl , 27. D. Žinčák , 33. D. Shorný , 43. D. Schönwalder . ČK: 7. T. Pelech .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - MAKOVEC Lukáš, MAKOVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Miroslav Očko
Tip experta: výhra domácích

Nové Sedlo si doma poradí s Lokomotivou 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích