4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 15:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body pro Františkovy Lázně


Branky


11

Hráči z lázeňského města už nutně potřebovali bodovat. Do Frantovek zavítal tým Chodova, kterému sebevědomí díky posledním zápasům nechybělo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledkově lepší půle pro Františkovy Lázně

Do úvodní půle vstoupily oba týmy aktivně. Opticky měl více ze hry hostující Chodov, který více držel míč na svých kopačkách. Paradoxně to hostům možná ublížilo, jelikož si možná mysleli, že se výhra zrodí lehce. Opak byl ale pravdou, když z první větší šance se ujali vedení domácí kohouti, když se v 17. minutě prosadil Lukáš Hibler, který dostal ideální pas za obranu a přehodil hostujícího brankaře. Utkání se poté více vyrovnalo. Chodovští měli možná stále větší převahu, ale domácí byli více přímočařejší a nebezpečnější. Výsledkem toho byl druhý gól v síti Chodova a na svědomí ho měl opět Lukáš Hibler, když propálil golmana hostí po centru z levé strany. Ve 32. minutě tak na tabuli svítolo skóre 2:0, které vydrželo už do konce první půle.

Góly rozhodly

Do druhé půle domácí nastoupili s jasným plánem udržet vedení, které si vybudovali během první půle. Chodov se snažil vstřelit branku, která by ho vrátila do zápasu. Šance na to hosté měli, ale nedokázali je využít. Domácí opět dokázali z první větší akce dát gól a odskočili na rozdíl tří gólů a trefil se opět Lukáš Hibler, který dokonal hattrick. Následně v 58. minutě se nechal vyloučit hostující Matěj Gonska, který zastavil hráče domácích pouze za cenu červené karty. Domácí poté už spíše kontrolovali vývoj zápasu a hlídali si zejména nulu vzadu. V 66. minutě se pak navíc trefil Lukáš Rejman, který dal na 4:0. Poté už se utkání spíše dohrávalo a domácí si kráčeli pro první 3 body do tabulky. O čestný gól Chodova se v 90. minutě postaral Martin Vachník, který ještě kosmeticky upravil skóre zápasu na 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Chodov
TJ Spartak Chodov: Ondřej Frána, útočník: Do zápasu jsme dle mého nevstoupili špatně, když jsme měli více ze hry a měli jsme dost standartních situací. Domácím se dařilo zejména střelecky, což se o nás říct nedalo. Ve druhé půli byl obrázek hry podobný. My měli více ze hry, ale zabrzdilo nás vyloučení. Domácí byli zkrátka efektivnější a výhru si zasloužili.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - J. Eisenreich [-] (90. V. Uzel [-] ) , M. Heller [-] , M. Lukáč [-] , L. Rejman [-] (69. O. Maryška [-] ) , L. Lávička [-] (88. P. Klokočník [-] ) , L. Hibler [-] (69. K. Biháry [-] ) , F. Desort [-] , M. Strnad [-] , R. Hubáček [-] (46. M. Haberle [-] ) , M. Haberle [-]

TJ Spartak Chodov
J. Bokšay [-] - L. Pfreimer [-] , R. Bečvář [-] , M. Vachník [-] , O. Frána [-] , M. Kastl [-] (75. K. Fröhlich [-] ) , M. Dušek [-] , T. Kovařík [-] (59. J. Sikora [-] ) , R. Fojtík [-] , M. Gonska [-] , J. Frána [-]

ŽK: 9. M. Heller , 62. L. Hibler , 72. K. Biháry - 63. L. Pfreimer . ČK: 87. L. Hibler - 58. M. Gonska .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - SVOBODA Lukáš, ŠKARDA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Miroslav Očko
Tip experta: výhra hostů

Domácím se v sezóně nedaří, navíc Chodov je momentálně hodně silný, očekávám výhru Chodova 4:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích