Lomnice poprvé vyhrála


Branky


82. R. Prokop (p.) - 21. M. Link , 34. L. Novák , 37. M. Link , 59. M. Link , 77. V. Korbel
12

Lomničtí fotbalisté zajížděli k dalšímu zápasu na půdu Vintířova. Dosavadní výsledky naznačovali, že favorité by měli být hráči domácího Vintířova, nicméně hosté překvapili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 góly do prvního poločasu

Zápas začal spíše vlažněji, hráči během prvních 10 minut zkoušeli s čím vyrukuje soupeř. Po první čtvrthodince se více osmělila Lomnice, která začala hrozit z přímočarých útoků. Říká se v jednoduchosti je krása, to platilo také u prvního gólu Lomnice, když míč přišel do vápna z kopačky Martina Veselého, kde si jej na zadní tyči našel Martin Link a otevřel skóre zápasu. Lomničtí hráči poté byli rychlejší důraznější a přesnější než domácí celek, který jakoby se bál hrát. Presing poté předcházel druhé brance, když se po zisku balónu a následné kombinaci opřel do balónu Lukáš Novák, který zvýšil ve 34. minutě na 2:0. To ale z lomnické strany nebylo vše, z dalšího rohového kopu a závaru ve vápně Vintířova, míč proskákal až k Martinovi Linkovi, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Ve 37. minutě už tedy na ukazateli svítilo skóre 0:3 a za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Pohlídání výsledku

Do druhé půle vstoupili domácí mnohem kompaktněji oproti první půli. Výsledkem toho byly časté kombinace nebo střely, které ne a ne skončit brankou. Nutno dodat, že lomničtí hráli také velmi zodpovědně a bylo těžké překonat pozornou obranu. Ovšem v 59. minutě dokonal svůj hattrick v zápase Martin Link a opět otupil tlak domácího týmu.  Domácí se snažili s výsledkem něco uděat, ale nedařilo se. Naopak v 77. minutě dal pátý gól Vít Korbel, který tak pečetil vítězství Lomnice. Vintířovu se povedlo alespoň korigovat, když penaltu v 82. minutě proměnil Roman Prokop. To už ale moc neřešilo, protože do konce zápasu už se skóre nepohlo a Lomnice tak slaví první vítězství po výborném výkonu celého týmu včetně autora hattricku Martina Linka.



Ohlasy k zápasu



TJ Lomnice
TJ Lomnice: Martin Link, útočník: Jeli jsme na půdu zatím stoprocentního týmu. Skóre po 2 odehraných kolech 8:1 mluvilo za vše. Přijeli jsme tudíž s respektem k soupeři, nicméně zápas nám sedl a my postupem času jsme byli nebezpečnější a zaslouženě jsme vyhráli. Jsem rád, že jsem mohl přispět k výhře hattrickem a doufám, že body potvrdíme i v domácím prostředí příští týden.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Talpáš Petr - GODŽA Ladislav, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 9. 2020 11:33
Hodnocení zápasu
7. 9. 2020 18:26
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: František Merkl
Tip experta: remíza

Toto utkání bude velmi vyrovnané, očekávám remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích