3:2p.
(1:0)
80. D. Žitný (p.)
85. M. Očko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov slavil výhru až po penaltách


Branky


38. M. Vachník , 67. R. Bečvář - 80. D. Žitný (p.) , 85. M. Očko
6

Chodov přivítal na své půdě mladý tým z Karlových Varů. Chodováci nakonec byli šťastnější v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fyzický fotbal přinesl spoustu soubojů a pouze 1 branku

Do Chodova v sobotu zavítala rezerva karlovarské Slavie. V Chodově panovaly ideální fotbalové podmínky. Hřiště bylo skvěle připraveno. Před utkáním zapršelo, takže hře nechyběla rychlost a spád. Už od počátku hry bylo jasné, že toto utkání se bude hrát ve vysokém tempu. V první půli se do větších šancí nedostával ani jeden z týmů. Hrálo se spíše od vápna k vápnu. Několikrát diváci mohly sledovat pohledné kombinace na obou stranách, nicméně ty nebyly dotaženy do úspěšného konce. Ve 38. minutě po zisku míče na středu hřiště zatáhl pravý záložník domácích míč po levé straně a neomylně našel ve vápně Martina Vachníka, který sám před bránou nezaváhal. Do konce první půle se skóre již neměnilo a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Ve druhé půli slavila úspěch dravost mladíků z karlovarské Slavie

Do druhé půle nastoupil lépe domácí Chodov. Domácím se dařila přechodová fáze a vytvářeli si spoustu nadějných situací. V 63. minutě se nechal vyloučit hostující Samir Jaffan. V 67. minutě už se domácí zaslouženě dočkali a po rohu skóroval Radek Bečvář.  Zdálose, že zápas je rozhodnutý. Hosté dohrávali od 10 hráčích. Opak byl ale pravdou. Domácí trestuhodně neproměněly další své šance a nopak dovolili hostům Snížit. V 80. minutě po faulu ve vápně byl nařízen pokutový kop pro hosty. Chopil  se jí David Žitný a s přehledem proměnil. Výsledek 2:1 nakopl karlovarský celek k velké stíhací jízdě. Domací, naopak místo kontrolování hry, začali dělat nevynucené chyby a  strachovat se o výsledek. Výsledkem toho byl vyrovnávací gól. V 85. minutě se mič dostal k Miroslavu Očkovi, který dokázal procpat míč do sítě. Konečný stav zápasu byl tedy 2:2.

Šťastnější byli domácí

Penalty rozhodla až 6. série, kde se blýskl domací bránkář, který zneškodnil penultu hostujícího týmu. Chodov díky tomu bere 2 body.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary B
FC Slavia Karlovy Vary: Takto hodnotí trenér Petr Rychtář: Zápas od začátku vypadal velmi vyrovnaně, ani jeden tým si nevytvářel moc gólových šancí, přesto byli domácí nebezpečnějším týmem. Hrálo se velice fyzicky náročné utkání plné osobních soubojů a emocí. V druhé půli domácí trestuhodně zahodili možnosti přidat branku a utkání rozhodnout, přesto po vyloučení hostujícího Jaffana se zdálo, že je rozhodnuto. Ovšem mladíci ve slávistických dresech se nevzdali, domácím ke konci došel dech, když se více než fotbalu začali věnovat diskusím s kýmkoli na hřišti i vedle hřiště, a kombinace těchto faktorů zajistila divákům závěrečnou zábavnou desetiminutovku, v níž hosté dokázali srovnat skóre.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
J. Bokšay [-] - R. Bečvář [-] , L. Pfreimer [-] , M. Vachník [-] , O. Frána [-] , M. Kotlár [-] , M. Kastl [-] (75. T. Kovařík [-] ) , M. Dušek [-] , M. Gonska [-] , J. Dušek [-] , M. Kopecký [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
V. Štrunc [-] - M. Očko [-] , J. Olšan [-] , P. Gabriel [-] (66. D. Dvořáček [-] ) , R. Kilyk [-] , O. Harasiewicz [-] , J. Prágr [-] , D. Žitný [-] , S. Jaffan [-] , J. Zedníček [-] (40. F. Tošovský [-] ) , R. Krčma [-]

ŽK: 2. M. Dušek , 80. J. Bokšay , 83. J. Dušek , 87. L. Pfreimer - 7. S. Jaffan , 49. J. Prágr . ČK: 63. S. Jaffan .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šmat David - ŠKARDA Adam, ŠPAČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Filip Halapej
Tip experta: výhra domácích

Chodov- Slavia 3:2
Zde očekávám vyrovnaný zápas, kde budou rozhodovat maličkosti a chyby, kterých se mlaďasové v dresu Slavie dopustí víc.

Tip: výhra domácích