Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov si poradil s Hroznětínem


Branky


6

Hroznětín si po nevydařeném vstupu do sezóny chtěl dojet pro body do Vintířova. Místní baník byl však nad jeho síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty byl lepší Vintířov

Vintířov si přivezl z minulého kola 3 body z venkovního hřiště. Potvrdit je chtěl i na domácí půdě. Domácí šli hned za svým. Od začátku byli více na míči a kontrolovali hru. V 9. minutě už rozvlnil síť David Juhár a dostal tak svůj tým do vedení. Hra nadále měla stejný obraz. Aktivita se domácím vyplatila a přinesla další zajímavou situaci. Ve 23. mintě došlo ke kontaktu v pokutovém území a sudí neváhal a nařídil pokutový kop. Michal Bečvář si jej vzal na starost a zvýšil skóre zápasu na 2:0. Domácí se ještě více uklidnili a kontrolovali hru. Ke konci první půle začali tlačit i hroznětínští. Zejména závar v posledních minutách první půle zaváněl gólem. Skóre se už ale nezměnilo a tak do kabin se šlo za stavu 2:0.

Další 3 kousky v síti hostí

Druhý poločas pokračoval ve stejném rytmu. Hned na začátku domací odskočili na rozdíl tří gólů, když v 50. minutě pohotově zakončoval Milan Havel. Klidný zápas pro Vintířovské nadále pokračoval. Naopak hráči Hroznětína nemohli najít recept na pozornou obranu Vintířova. V 54. minutě zvýšil na 4:0 Lukáš Ondráček. Od této chvíle už málokdo pochyboval o vítězi. Navíc netrvalo dlouho a přišel pátý gól. V 68. minutě se opět prosadil Milan Havel, který dostal ideální pas za obranu a na dvakrát překonal golmana. Bůr byl na světě a nikdo v tu chvíli nezáviděl situaci Hroznětínu. Ten však sebral ještě poslední síly a vsítil alespoň jeden čestný gól. Ten přišel v 80. minutě, kdy se dopustil chyby při rozehrávce domácí brankář a nabídl tak možnost k vyniknutí Jiřímu Vodrážkovi, který tuto šanci využil a snížil na 5:1. Takto i zápas skončil a Hroznětín si odvezl domů potupného bůra.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
TJ Baník Vintířov: Martin Čtrnáct, obránce: Od úvodu si myslím, že jsme byli lepším týmem. Vytvářeli jsme si mnoho šancí. Hroznětín až na závar ve vápně v první půli nic neměl. V druhé půli jsme přidali ještě 3 góly. Hosté snížili díky hrubce našeho brankáře. Nicméně jsme spokojeni a těšíme se na další zápas.




Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - L. Ondráček [-] (62. J. Štěpánek [-] ) , M. Bečvář [-] (69. V. Noháček [-] ) , T. Váša [-] , M. Čtrnáct [-] (75. P. Žemlička [-] ) , M. Havel [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , J. Rosenberg [-] , D. Juhár [-]

TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - D. Perenčaj [-] (74. R. Kroupa [-] ) , J. Vodrážka [-] , J. Eret [-] , D. Horvát [-] , V. Klauz [-] , F. Paluska [-] , D. Zburník [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] , M. Pokrupa [-] (52. J. Šuba [-] )

ŽK: 87. R. Prokop - 76. J. Vodrážka , 77. J. Eret , 78. M. Pokrupa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Godža Ladislav - MAKOVEC Lukáš, PESCHEL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Filip Halapej
Tip experta: výhra domácích

Vintířov -Hroznětín 4:2

Nováček krajského přeboru v tomto zápase potvrdí, že se s ním musí počítat v bojích o přední příčky tabulky a na domácím hřišti zvítězí.

vyhrají.

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FC Slavia Karlovy Vary B 14 60:25 34
2 FK Ostrov, z.s. B 14 39:17 34
3 FC Viktoria Mariánské Lázně B 14 48:35 28
4 Baník Královské Poříčí 13 49:28 25
5 TJ Baník Union Nové Sedlo 14 32:22 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Filip Němec 18
2 Marek Klepáček 17
3 Jan Tolar 14
4 Marian Geňo 13
5 Jaroslav Zedníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Chovánek 55 60,4% 0
2 Venca Likeš 53 58,2% 0
3 Jiří Pužman 52 59,8% 0
4 Karel Chovánek 51 56,7% 0
5 Jiří Klik 49 53,8% 1
Zobrazit celou tabulku