Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 15:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek bere všechny body


Branky


6

Fotbalisté Nejdku zajížděli k prvnímu zápasu sezóny na půdu Lomnice. Vítěztví se nerodilo vůbec jednoduše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyšla lépe Lomnici

Domácí celek nenechal nic náhodě a již od 1. minuty vlétl na svého soupeře. Nejdečtí se nestihli ani pořádně rozkoukat a už prohrávali 1:0, to když se prosadil v 1. minutě Michal Čaban. Lomničtí fotbalisté dostali na své kopačky větší klid a jistotu. Pokračovali v ofenzivním snažení, které korunovali druhou brankou. V 11. minutě vystřelil Marian Václavík a zvýšil tak na 2:0. Poté přišly šance na obou stranách, ale do konce prvního poločasu se už skóre neměnilo.

Velký obrat nejdeckých

Do druhé půle vstoupil Nejdek jako vyměněný. Nemuselo se dlouho čekat a přišly první šance. Hned ve 47. minutě se opřel do balónu Tomáš Vaník a prostřelil lomnického brankáře. Lomnice se začala strachovat o výsledek a zatáhla se více do obrany. Avšak nic platné to nebylo. V 50. minutě se skóre znovu měnilo, když přihrávající Filip Neudert našel dobře postaveného Tomáše Vaníka a ten už neměl problém se zakončením. Nejdek tedy během 3. minut vsítil dva góly a dostal se do svižného tempa. Obrat dokonal v 64. minutě Jiří Schlosser, který zvrátil stav zápasu na stranu hostí. V závěru se již skóre nezměnilo a body za vítězství 2:3 si odvezl Nejdek.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
TJ Lomnice: Matyáš Maršík, záložník TJ Lomnice: Do zápasu jsme vstoupili nebojácně a byli jsme jasně lepším týmem. Vycházela nám kombinace a měli jsme velké množství šancí. Bohužel ve druhém poločase jsme dostali rychlý gól, který nás dost ovlivnil. Ztratili jsme klid na kopačkách a výsledkem toho byly zbytečné chyby, které nás nakonec stály body.

FK Nejdek
FK Nejdek: Filip Neudert, Záložník FK Nejdek: Vstup do utkání nám vůbec nevyšel. Domácí byli lepší, rychlejší a důraznější. O půli jsme si jasně řekli, že takto hrát nemůžeme. Přidali jsme tedy více klidu a rozvahy. Postupně jsme si vypracovali gólové šance a využili jsme je. Myslím, že jsme si výhru nakonec zasloužili.



Sestavy


TJ Lomnice
J. Procházka [-] - M. Čaban [-] , M. Václavík [-] , D. Novák [-] , L. Novák [-] , J. Oršula [-] , M. Maršík [-] (77. J. Samek [-] ) , M. Link [-] (55. S. Hauf [-] ) , V. Korbel [-] , J. Šlais [-] (55. M. Polívka [-] ) , J. Janovský [-] (67. J. Veselý [-] )

FK Nejdek
J. Irlbek [-] - P. Satýnek [-] (46. T. Vaník [-] ) , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , F. Neudert [-] , T. Pilař [-] , P. Ševčík [-] , Z. Draxal [-] , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-]

ŽK: 77. J. Oršula , 89. D. Novák - 66. P. Ševčík , 75. F. Neudert .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šmat David - SVOBODA Lukáš, ŠKARDA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Přibys
Tip experta: výhra hostů

Pakliže tým z Nejdku kolem Míši Halapeje nebude mít hned od začátku sezóny zraněné hráče, tak si myslím, že by stejně jako letos mohli pomýšlet na umístění v top 4. Proto také tipuji výhru hostí v poměru 0:3.

Tip: výhra domácích