1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2020 18:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chebu rozhodly až pokutové kopy


Branky


5

Žlutice ve svém prvním zápase nové sezóny zavítaly na půdu chebského FC. Nakonec si z venkovního hřiště odvážejí bod, když padly až po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli lepší domácí

Do první půle nastoupili domací fotbalisté v rolích mírných favoritů. Od začátku zápasu diktovali domácí tempo zápasu. Diváci nečekali dlouho a dočkali se solidních šancí domácích. Ty však nebyly dotažené do zdárného konce. Buď byla proti žlutická obrana, nebo žlutický brankář Hladký. Postupem času se hra vyrovnala a žlutičtí také předvedli své kvality. Skóre se však po prvních 45. minutách neměnilo.

Druhá půle přinesla vyrovnaný souboj

Po prvotním hvizdu ve druhé půli se iniciativy chopili hostující fotbbalisté a během pár minut si připsali několik vyložených šancí. Nemohoucnost v koncovce mohla za stále trvající stav 0:0. Hra se v průběhu druhého poločasu vyrovnala a vítězství mohlo připadnout oběma týmům. Rozhodnout mohl jediný gól. Obří šanci si připsali domácí, když v 80. minutě utkání běželi sami na branku a nastřelili pouze tyč. V závěrečných minutách už se spíše bránil nerozhodný stav. Zápas nakonec došel až do pokutových kopů.

 

Penalty dopadly lépe pro domácí Cheb

Pokutové kopy rozhodla pátá série, kdy hostující hráč neunesl tíhu okamžiku a míč napálil mimo. Žlutice tak podlehly Chebu až po penaltách v poměru 3:2



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
FK Sokol Žlutice: Milan Ažaltovič, zadák Žlutic: Přijeli jsme do Chebu s cílem bodovat. Začátek se povedl lépe domácím a my se museli vyrovnávat tempu zápasu. Myslím, že do konce prvního poločasu se nám to podařilo. V druhém poločase už jsme možná byli i lepším týmem a sahali jsme po vítězství, nicméně soupeř měl také své šance a nakonec bral 2 body.



Sestavy


FC Cheb
F. Větříček [-] - M. Podlipský [-] , M. Skřivánek [-] (66. M. Pechoč [-] ) , V. Šiman [-] (83. V. Gotthelf [-] ) , T. Bui [-] (83. D. Račák [-] ) , P. Kohout [-] (66. F. Eschler [-] ) , P. Botev [-] , Š. Halada [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] (89. J. Kerďo [-] ) , T. Altman [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - J. Píša [-] , J. Křížek [-] , P. Krejza [-] , A. Čech [-] , D. Eberl [-] (89. F. Kubka [-] ) , L. Slivčák [-] , V. Černý [-] , M. Ažaltovič [-] , M. Hrachovec [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 56. J. Zeman - 69. V. Černý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - FURIŠ Adam, SVOBODA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Petr Přibys
Tip experta: výhra domácích

Zde je můj favorit Cheb. Využije výhody domácího prostředí a dokráčí si pro výhru 2:1.

Tip: výhra domácích