1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 10:15

7.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Písek otočil nepříznivý stav v Příbrami, navíc proběhl jeden velký návrat


Branky


10. C. Cortez - 46. M. Šplíchal , 56. T. Froněk (p.) , 63. M. Šplíchal , 77. A. Presl
12

Fotbalisté Písku po pauze kvůli karanténě zvítězili na hřišti béčka Příbrami. V poločase vedli domácí 1:0, ale hosté čtyřmi brankami ve druhé půli skóre otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cortez poslal domácí do vedení

V úvodu utkání byla na hostujícím mužstvu znát nerozehranost po nucené pauze kvůli nákaze koronavirem. Příbram vedl asistent Miroslav Slepička, protože hlavní kouč Tomáš Zápotočný je v karanténě. Domácí, pod bedlivým dohledem Jaroslava Starky, této situace využili a byli aktivnější. V 10. minutě si nacentr ze strany ve váně naskočil Christopher Michael Cortez a hlavou poslal domácí do vedení. V dalším průběhu prvního poločasu se už i hosté rozehráli a hra se vyrovnala. Po půlhodině hry se Písek dostal do dvou zajímavých příležitostí. Froňkovu střelu na zadní tyč ale dokázal brankář Smrkovský vyrazit a Ulbrichovo zakončení jen těsně minulo domácí branku. Příbramští tak udrželi jednobrankový náskok až do poločasu.

Písek otočil výsledek

Hostující hráči do druhého poločasu doslova vlétli a už ve 46. minutě bylo vyrovnáno. Píseští po rozehrávce nepůjčili domácím ani míč a sérií přihrávek se dostali až k centru ze strany, na který si naběhl Martin Šplíchal a hlavou poslal míč vedle vybíhajícího brankáře do sítě, 1:1. V 56. minutě byl ve vápně faulovaný střídající Presl a Tomáš Froněk poslal Písek z penalty do vedení. Hosté Příbram ve druhém poločase zcela přehrávali a téměř domácí hráče nepustili k míči. V 63. minutě hosté předvedli nádhernou kombinaci, kdy doslova vyšachovali obranu domácích a Martin Šplíchal pohodlně uklidil míč do prázdné branky, 1:3. V 64. minutě se ve žlutém dresu Písku objevil po dlouhých letech odchovanec jihočeského klubu Štěpán Koreš, který se vrátil do klubu, který jej vychoval pro velký fotbal. Hosté měli i nadále jasnou převahu a v 77. minutě přišel nejkrásnější moment zápasu. Zkušený Antonín Presl dostal míč na středovém kruhu, všiml si vyběhnutého domácí gólmana a krásným dalekonosným obloučkem poslal míč do sítě, 1:4. Domácí se na žádnou odpověď nezmohli a hosté se tak radují ze tří bodů.

 

 



Sestavy


FK Příbram B
- J. Vokřínek [-] (17. V. Ptáček [-] ) , C. Cortez [-] (46. J. Dvořák [-] ) , P. Hájek [-] (46. M. Kodr [-] ) , I. Boakey [-] (46. L. Lisý [-] ) , J. Vlček [-] , D. Budínský [-] , V. Kolář [-] , J. Mezera [-] , M. Šíma [-] , L. Puchmertl [-] , V. Smrkovský [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - M. Mařík [-] (46. J. Held [-] ) , M. Šplíchal [-] , O. Sajtl [-] , T. Benetka [-] , Š. Holý [-] , J. Pařízek [-] (81. R. Wermke [-] ) , T. Froněk [-] (72. J. Janoušek [-] ) , F. Vacovský [-] , K. Kulík [-] (46. A. Presl [-] ) , T. Ulbrich [-] (64. Š. Koreš [-] )

ŽK: 19. V. Smrkovský , 25. I. Boakey , 26. L. Puchmertl , 30. J. Mezera - 64. T. Ulbrich .
Hráči zápasu: J. Pařízek , M. Šplíchal .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - HODEK Jakub, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů