Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozjeté Domažlice roznesly béčko Plzně 8:0


Branky


12. P. Došlý , 28. P. Mužík , 40. P. Mužík , 56. E. Vůch , 65. R. Hranáč (vl.) , 67. P. Došlý , 76. R. Kropáček , 80. D. Fišer
12

Domažlice ve středu porazily béčko Sparty ve vyhecovaném utkání 2:0, nyní přijel soupeř neméně atraktivní, béčko Viktorie Plzeň a odvezlo si domů osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlice dominovaly

Souboj dvou týmů ze špičky tabulky měl nabídnout vyrovnanou podívanou. Ta ovšem v Domažlicích k vidění nebyla. Domácí od začátku svého soupeře jasně přehrávali. Do první střelecké příležitosti se dostal domácí kapitán Mužík, jeho rána, ale branku minula. To ve 12. minutě už se domácí radovali. Petr Došlý vystřelil téměř z rohu velkého vápna a překonal brankáře Blehu ranou pod břevno, 1:0. Domácí kanonýr jen potvrdil svou střeleckou formu. V 18. minutě zahrávali hosté rohový kop, ale jejich zakončení nebylo přesné. O chvíli později zahrávali roh také domácí a po velkém zmatku se míč kutálel po brankové čáře. Za čáru však nepřešel a hrálo se dál. Hosté se snažili o rozehrávku už od brankáře a to se jim ve 28. minutě vymstilo. Odkop od brány rozehraný nakrátko se vydal presovat Petr Mužík a brankář Bleha předvedl málo vídanou chybu, kterou doslova daroval hostujícímu kapitánovi branku na 2:0. Ve 34. minutě domácí předvedli povedenou kombinační akci na jejímž konci netrefil Vůch branku. Ve 40. minutě vystřelil z dvaceti metrů z voleje domácí kapitán Petr Mužík a na jeho krásnou ránu neměl Bleha nárok, 3:0. Tímto stavem skončil první poločas.

Kanonáda domácích pokračovala

Hosté vstoupili do druhé půle aktivněji, ale jejich zakončení bylo často nepřesné. Když už mladíci z Plzně trefili branku, byl v ní pozorný brankář Brych. V 56. minutě zaútočili domácí a povedený výpad do hostující obrany zakončil střelou z jedenácti metrů nikým nehlídaný Egon Vůch, 4:0. V 59. minutě hlavní sudí odpískal penaltu ve prospěch Plzně, po chvíli diskuzí ale své rozhodnutí změnil a domácí rozehrávali od branky. Domácí hrozili dále. Hlavička Bauera po standardní situaci ještě brankou neskončila. To v 65. minutě se již domácí dočkali. Vůch odcentroval na Robin Hranáč si nešťastně vstřelil vlastní branku. Rozborka Viktorky pokračovala v 67. minutě, kdy se střelou z úhlu po rychlém brejku prosadil podruhé v utkání Petr Došlý, 6:0. Běžela 76. minuta a domácí využili další rychlý brejk, na jehož konci byl střídající René Kropáček, 7:0. V 80. minutě se o centr pokusil domácí Dominik Fišer a míč k všeobecnému překvapení zapadl do brány Plzně, 8:0. To jen potvrzovalo, že domácím se v utkání podařilo vše na co sáhli. 

 

Tisková konference TJ Jiskra Domažlice s trenérem Pavlem Vaiglem a hráči:



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Bauer [-] , F. Dvořák [-] (70. J. Teršl [-] ) , D. Fišer [-] , M. Hrubý [-] , M. Rychnovský [-] , T. Kuhajda [-] (61. K. Pavlík [-] ) , D. Brabec [-] (61. D. Černý [-] ) , E. Vůch [-] , P. Mužík [-] (61. R. Kropáček [-] ) , P. Došlý [-] (68. D. Olaoye [-] )

FC Viktoria Plzeň B
O. Bleha [-] - J. Halász [-] , J. Selnar [-] (46. K. Žilák [-] ) , M. Petr [-] , P. Hezoučký [-] (46. T. Kepl [-] ) , V. Míka [-] , R. Hranáč [-] , A. Pešek [-] (61. A. Taleski [-] ) , M. Kodýdek [-] (61. M. Alvir [-] ) , J. Koželuh [-] , K. Krátký [-] (76. B. Havel [-] )

ŽK: 30. D. Brabec - 45. M. Petr .
Hráči zápasu: P. Došlý , P. Mužík .
Počet diváků: 486. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HÁNYŠ Martin, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů