1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 10:00

5.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povltavská fotbalová Akademie zvítězila v Příbrami


Branky


13

Fotbalisté PFA vyhráli na hřišti béčka Příbrami 4:1. Pomohl jim k tomu i gól skoro z poloviny hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí inkasovali branku do šatny

Příbramští začali aktivnějí, ale zkušená obrana hostů je do zakončení příliš nepouštěla. V 7. minutě se k zakončení dostal Budinský, ale jeho střelu z úhlu Kohoutek vyrazil. Ve 22. minutě střílel ze šestnáctky domácí Belej, branku ale minul. Hosté se snažili hrát především na rychlé protiútoky, ale několikrát je zastavil zvednutý praporek pomezního. Ve 37. minutě musel být opět v pozoru hostující brankář Kohoutek. Střelu Beleje dokázal zlikvidovat. Poté zahrozili hosté. Engelmannovu střelu s námahou vyrazil domácí brankář na roh. Ve 45. minutě pronikl do vápna hostující M. Novák, snažil se o přihrávku, kterou domácí zblokovali. U odraženého míče byl ale první Ivan Šumilov a tvrdou ranou otevřel skóre utkání a zároveň určil poločasový stav, 0:1.

Hosté odskočili

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji. Hned ve 47. minutě se po Engelmannové přihrávce dostal zblízka k zakončení Třešňák, ale Smrkovského nepřekonal. V 51. minutě střílel nebezpečně Košata, domácí brankář míč vytlačil na roh. V 57. minutě zahrozili také domácí. Průnik Vlčka do vápna ale skončil střelou vedle branky. Po hodině hry předvedli hosté rychlou kombinaci, kterou zakončoval Pek střelou těsně nad břevno. Poté se do šance dostal po přihrávce Volešáka M. Novák, zakončil však pouze do míst, kde stál gólman Smrkovský. V 67. minutě vyslal Volešák další chytrou přihrávku do vápna a Lukáš Třešňák zkušeně přehodil gólmana, 0:2. V 72. minutě byl Třešnák sražen v příbramském vápně a nařízenou penaltu s přehledem proměnil zkušený Ladislav Volešák, 0:3. V 86. minutě se domácí dočkali snížení. Po závaru ve vápně se prosadil střídající Jakub Hrudka, 1:3. V 88. minutě padl závěrečný gól utkání a byl vskutku exkluzivní. Lukáš Novák si téměř na půlící čáře všiml vyběhnutého domácího gólmana, tak se nerozpakoval a napálil míč, který zapadl přímo do branky, 1:4.

 

Zdroj: Web Povltavská Fotbalová Akademie

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: V prvním poločase měli navrch domácí, měli dobrý pohyb, dobře kombinovali, ale my jsme dobře bránili a nepouštěli je do šancí. Na konci se nám podařilo vstřelit vedoucí branku, což bylo pro vývoj utkání strašně důležité. Ve druhém poločase jsme byli lepší a přidali jsme další góly. Celkově jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Příbram B
- J. Vokřínek [-] (66. M. Vacek [-] ) , F. Belej [-] , D. Budínský [-] , J. Obdržal [-] , J. Vlček [-] (77. P. Švestka [-] ) , V. Kolář [-] (77. J. Hrudka [-] ) , J. Mezera [-] , M. Šíma [-] , L. Puchmertl [-] (73. M. Nikl [-] ) , M. Mišun [-] , V. Smrkovský [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - J. Košata [-] , L. Novák [-] , L. Jakobovský [-] , O. Pek [-] (86. V. Hašek [-] ) , V. Engelmann [-] , L. Třešňák [-] (86. D. Obermajer [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (82. P. Nehoda [-] ) , I. Šumilov [-] (80. O. Hodosi [-] ) , M. Novák [-]

ŽK: 76. J. Obdržal , 90. J. Mezera .
Hráči zápasu: I. Šumilov , L. Třešňák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tupý Petr - BENEDIKT Ladislav, URBAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích