Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice v závěrečné čtvrthodině otočily duel s Admirou


Branky


13

Admira vedla v Domažlicích ještě patnáct minut před koncem 2:1. Domácí i díky povedený střídáním otočili a zvítězili 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vedoucí branku domácích hosté zareagovali

Domažlice si v týdnu připsaly postup do 3. kola Mol Cupu, když dokázaly vyřadit druholigové Ústí nad Labem trenéra Jiřího Jarošíka. V utkání s Admirou šli domácí do vedení. V 19. minutě se po rychlém brejku prosadil z levé strany střílející Petr Došlý. Hosté dokázali do konce poločasu vyrovnat. Ve 38. minutě se prosadil Martin Čácha, když zblízka uspěl dorážkou střely, která skončila na tyči. 

Domácí v závěru otočili

V 56. minutě se hosté dostali do vedení, kdy se nádhernou střelou do šibenice prosadil Adam Čížek, 1:2. Pro Domažlice mohlo být ještě hůře, ale špatné vyběhnutí domácího gólmana nedokázali hosté potrestat. V 78. minutě bylo srovnáno. Petr Došlý byl důraznější než hostující beci a ve skluzu dokázal vsítit branku, 2:2. Domácí tým vyrovnávací branka posadila na koně. V 83. minutě dostali domácí výhodu přímého kopu, který dokázala obrana Admiry odvrátit pouze na hranici velkého vápna. Tam byl připravený střídající David Brabec, který přesnou střelou k tyči zařídil Domažlicím vedení 3:2. V 90. minutě ještě potrestal hostující chybu v rozehrávce René Kropáček, který přeloboval brankáře Jungra a určil konečné skóre na 4:2 ve prospěch domácích.

 

Zdroje: Web TJ Jiskra DomažliceWeb FK Admira Praha

Redakčně upraveno.

 

 

Ohlasy:

Pavel Vaigl - trenér TJ Jiskra Domažlice

 

František Peřina - trenér FK Admira Praha

 



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Růžička [-] - T. Kuhajda [-] (62. K. Pavlík [-] ) , E. Vůch [-] (62. R. Kropáček [-] ) , P. Mužík [-] , M. Bauer [-] , D. Fišer [-] , F. Dvořák [-] , P. Došlý [-] (88. D. Olaoye [-] ) , M. Hrubý [-] (46. D. Skopový [-] ) , M. Rychnovský [-] , D. Černý [-] (46. D. Brabec [-] )

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , M. Douděra [-] , J. Panýrek [-] (64. P. Kunc [-] ) , J. Michálek [-] (79. M. Radimský [-] ) , M. Čácha [-] (86. J. Mošna [-] ) , J. Martinic [-] (86. F. Vyskočil [-] ) , M. Fric [-] , O. Herc [-]

ŽK: 84. P. Mužík - 60. A. Čížek , 87. M. Horák , 90. M. Jungr .
Hráči zápasu: P. Došlý .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Švagr Tomáš - RADINA Marek, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích