L. Volešák 70. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:30

4.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary vezou tři body ze hřiště Povltavské Fotbalové Akademie


Branky


70. L. Volešák (p.) - 5. P. Maňák , 41. Z. Skala
13

Hosté zvítězili především díky tomu, že domácí hráči nedokázali proměnit hned několik zajímavých šancí. Stínem utkání je zranění hostujícího Manduly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté orámovali poločase dvěma góly

Hosté si v úvody vytvořili tlak, který korunoval v 5. minutě střelou z velkého vápna Pavel Maňák a poslal Karlovy Vary do vedení. O chvíli později mohl srovnat M. Novák, ale branku těsně minul. To samé předvedl tentýž hráč po čtvrthodině utkání. O chvíli později pálil domácí Engelmann, také vedle. Ve 35. minutě střelu Engelmanna zablokoval jeden z hostujících hráčů těsně před brankovou čarou, zblokována byla i následná Volešákova dorážka. S koncem poločasu se do útoku dostali také hosté, ve 39. minutě střílel nebezpečně Vyleta. Jeho střela brankou ještě neskončila. Ve 41. minutě se karlovarská Slavia už prosadila gólově. Střelcem branky byl Zdeněk Skala, který určil poločasový výsledek 0:2.

Snížení z penalty a sanitka na hřišti

Druhý poločas nabídl vyrovnanou a bojovnou partii. V 65. minutě zahrával hostující Vokáč přímý kop a brankář Kohoutek měl co dělat, aby jeho pokus zlikvidoval. V 70. minutě byl ve vápně stažen domácí Kučera a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil zkušený Ladislav Volešák a snížil na 1:2. Domácí vycítili šanci na vyrovnání a posílali na obrannou polovinu Varů jeden centr za druhým. Hostující obrana však odolávala. Nepříjemný moment přišel v 80. minutě, kdy po zákroku Peka zůstal ležet zraněný hostující Mandula. Zranění krku si vyžádalo příjezd záchranné služby a třičtvrtě hodiny se nehrálo. Po ošetření hráče se pokračovalo. Volešák krásně uvolnil Štědronského, kterého ale vychytal gólman Chára. Hosté tak ubránili tři body. 

Za celou redakci přejeme Dominiku Mandulovi brzké uzdravení.

 

Zdroj: Web Povltavská Fotbalová Akademie



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: My jsem bohužel doplatili na neproměňování velkých šancí. Dostali jsme se do několika, ale gól jsme nedali. Se střílením gólů máme problémy, zatím jsme dali jen ze standardky a z penalty. Nedáváme góly ze hry a to nás trošku sráží. Herně nehrajeme špatně, ale nedáváme šance. Soupeř byl snaživý a bojovný a to jim stačilo.

FC Slavia Karlovy Vary
Marián Geňo - trenér: Pro nás to jsou perfektní body. Přivezli jsme další plusové body. Po tom prvním zápase, co jsme prohráli doma s Příbramí, jsme z Motorletu a ze Štěchovic přivezli pět bodů, čehož si strašně vážíme. Je za tím spousta práce. Ta prohra s Příbramí nás ještě víc semkla. Kluci do toho opravdu dali všechno i v tréninku. Vrací se nám, že do toho od letní přípravy šlapeme. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, ať si každý myslím, co chce. Měli jsme více šancí ke skórování. Samozřejmě jsme měli i kritické momenty, kdy mohli domácí dát nějaké branky. V konečném součtu si myslím, že jsme si zasloužil vyhrát více.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - I. Šumilov [-] (63. M. Štědronský [-] ) , O. Pek [-] (81. P. Nehoda [-] ) , L. Novák [-] , J. Michalec [-] (63. O. Hodosi [-] ) , L. Jakobovský [-] , M. Novák [-] , V. Engelmann [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , J. Košata [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - Z. Skala [-] , M. Psohlavec [-] , M. Jáša [-] , P. Maňák [-] (73. Š. Dubnička [-] ) , D. Mandula [-] (85. T. Fencl [-] ) , V. Vyleta [-] , R. Vokáč [-] , M. Pěkný [-] , L. Tůma [-] , D. Tesař [-] (90. J. Prágr [-] )

ŽK: 50. J. Michalec , 70. J. Košata , 81. O. Pek - 45. D. Mandula .
Hráči zápasu: Z. Skala , P. Maňák .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Dujsík Jiří - VÍT Petr, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích