2:3p.
(0:0)
60. M. Kraus (p.)
86. P. Janota
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 10:15

4.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králův Dvůr veze po závěrečném dramatu dva body za hřiště béčka Slavie


Branky


72. A. Vlasák , 90. D. Štětka - 60. M. Kraus (p.) , 86. P. Janota
13

Branky v utkání béčka Slavie proti Královu Dvoru začali padat až v závěrečné půlhodině. Oběma trenérům vyšla střídání. Rozhodnutí přinesly penalty, ve kterých zazářili oba gólmani.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas s minimem šancí

Obě mužstva se v úvodu nemohla v útoku prosadit. V 17. minutě musel zasahovat domácí brankář Surovčík a předvedl velmi dobrý zákrok, kterým uchránil své mužstvo od inkasované branky. Ve 39. minutě se ke střele dostal domácí Křišťan, jeho dalekonosnou ránu ale dokázal pokrýt Toman v hostující brance. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Drama v posledních minutách

V úvodu druhého poločasu nejprve nebezpečně pálil Sima, Toman si s jeho ranou dokázal poradit. V 60. minutě zahrál jeden z domácích hráčů ve vápně rukou a sudí nařídil penaltu. Tu s přehledem střelou doprostřed proměnil Martin Kraus, 0:1. V 72. minutě se ke střele po odraženém míči dostal střídající domácí Adam Vlasák a srovnal skóre na 1:1. V 86. minutě vrátil hosty do vedení další střídající hráč Petr Janota. Už to vypadalo, že si Cábelíci odvezou domů tři, když v 90. minutě zblízka skóroval opět střídající hráč, tentokrát v dresu Slavie, jímž byl David Štětka. Za stavu 2:2 tak následovali penalty.

Gólmani byli úspěšní

Domácí brankář Surovčík dokázal krýt dva pokusy soupeřů, přesto Slavia bod navíc nepřipsala. Hostující Toman totiž přidal ještě jeden úspěšný zákrok navíc a když v šesté sérii proměnil hostující Šebek, bylo rozhodnuto. Bod navíc si připsal Králův Dvůr.

 

Zdroje: Web SK Slavia PrahaWeb FK Králův Dvůr



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Praha B
Marek Jarolím - trenér: Jsme obrovsky zklamaní. Rozhodně spokojení nejsme. Těžko se mi to teď hodnotí, ale chybí nám ve hře spousta věcí. Jsme sice mladé mužstvo, to si ale nesmíme furt říkat. To nás neomlouvá. Jedná se o třetí ligu, kterou bychom měli zvládat. My ale dostáváme strašně moc gólů. Opět ze standardky, z penalty. Standardní situace nedohráváme tak, jak máme. Je to chlapský fotbal, který kluci teprve poznávají. Snažíme si vysvětlovat, že je to vše o těchto detailech, zatím se nám to ale tolik nedaří. Jsme zatím proti soupeřům příliš křehcí.




Sestavy


SK Slavia Praha B
J. Surovčík [-] - A. Bárta [-] (87. D. Štětka [-] ) , A. Sima [-] , J. Felipe [-] , M. Švec [-] , J. Kopáček [-] (70. D. Langhamer [-] ) , F. Matys [-] , M. Douděra [-] (46. J. Zeronik [-] ) , J. Kneifel [-] (63. A. Vlasák [-] ) , M. Kubáň [-] , J. Křišťan [-]

FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - J. Bouček [-] , M. Hell [-] , R. Novák [-] , J. Blažek [-] (20. T. Šebek [-] ) - D. Beňo [-] , M. Kraus [-] (73. P. Janota [-] ) , T. Osvald [-] , D. Kilián [-] , J. Dvořák [-] - D. Krejdl [-] (73. D. Kůžel [-] )

ŽK: 1. J. Felipe , 61. J. Křišťan - 2. D. Kilián , 85. M. Hell .
Hráči zápasu: D. Štětka - P. Janota .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích