0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:00

3.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet ještě neinkasoval a vyhrál v Příbrami


Branky


5. M. Rataj , 44. T. Rossmann , 77. J. Suk
14

Příbram postavila několik posil z áčka, ani ty však nedokázali Motorletu vstřelit branku. Naopak pražský klub vstřelil hned tři a s přehledem zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka a gól do šatny k tomu

Hosté se dostali do vedení již v 5. minutě utkání, kdy si za obranu naběhl Michal Rataj, Valenta mu adresoval přesnou přihrávku, hostující záložník udělal brankáři Kočímu kličku a z úhlu dokázal uklidit míč do sítě, 0:1. Druhou branku přidali hosté ve 44. minutě. Aktivní Rataj zatáhl míč po lajně a odcentroval do vápna. Tam Tomáš Rossmann přehlavičkoval vyššího soupeře a zvýšil na poločasových 0:2.

Opařená Příbram se na nic nezmohla

V domácí hře byla cítit křeč. Příbramští nebyli schopni překonat dobře fungující obranu hostů v čele s jistým brankářem Mihálkem. V 77. minutě přidal Motorlet pojistku. Na centr z pravé strany si naběhl střídající Jiří Suk, který využil toho, že byl u míče dříve než gólman Kočí a zakončil přesně pod břevno, 0:3.

 

Zdroj: Web FK Motorlet Praha



Ohlasy k zápasu



FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Myslím si, že jsme odehráli velmi slušný první poločas. Koncentrovaným a kompaktním výkonem do defenzívy jsme domácí prakticky k ničemu nepustili. Kromě pár standardních situací, které měli. Určitě nám pomohl rychlý první gól po pěkné akci a rychlém zakončení Rataje. Nechali jsme domácí víc útočit a chodili do rychlých protiútoků. Do poločasu jsme dokázali po jedné takové akci odskočit na dva góly. Druhý poločas už jsme se spíš soustředili na to, abychom zápas dohráli do úspěšného konce. Vedení 2:0 o poločase bývá často ošidné. Třetím gólem jsme soupeře definitivně odzbrojili a zápas už jsme si pohlídali. Za dnešní výkon si kluci zaslouží pochvalu.



Sestavy


FK Příbram B
O. Kočí [-] - M. Šíma [-] , J. Vokřínek [-] (82. S. Vokurka [-] ) , M. Kodr [-] , V. Ptáček [-] , L. Puchmertl [-] , J. Obdržal [-] , J. Vlček [-] , J. Díl [-] (82. M. Mišun [-] ) , V. Kolář [-] , F. Belej [-] (66. J. Mezera [-] )

FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - M. Čepelák [-] , J. Valenta [-] , M. Filip [-] , R. Žaloudek [-] , P. Rothe [-] , F. Simaichl [-] (58. D. Dvorský [-] ) , O. Bitto [-] (58. A. Fotr [-] ) , M. Rataj [-] (70. J. Suk [-] ) , T. Rossmann [-] (82. M. Hurka [-] ) , J. Walter [-] (82. J. Zeman [-] )

ŽK: 31. J. Obdržal .
Hráči zápasu: M. Mihálek , M. Rataj .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HÁNYŠ Martin, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích