3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 10:15

3.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira i díky krásné ráně Martinice zdolala Plzeň


Branky


14

Hned tři branky inkasoval v brance plzeňského béčka Jindřich Staněk a jeho mužstvo odjelo z Prahy s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martinicova parádní rána

Domácí Admira si od začátku utkání vytvořila převahu, z branky se však radovala až ve 21. minutě, kdy začali hosté hru vyrovnávat. Na centr z pravé strany si do vápna naběhl Michal Douděra a křižnou střelou překonal gólmana Jindřicha Staňka, 1:0. Nejkrásnější moment zápasu přišel ve 27. minutě. Zkušený domácí kapitán Jan Martinic prošel přes střed hřiště a z 25 metrů napřáhl ke střele, na kterou neměl hostující gólman s ligovými zkušenostmi nárok, 2:0. Admiře fungoval nejen útok, ale i obrana, která mladíky z Plzně oslabené o hráče mládežnických reprezentací nepouštěla ani do náznaků šancí. Poločas tak skončil zcela zaslouženým vedení domácího týmu 2:0.

Plzeňský odpor zlomila třetí branka

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně a snažili se s výsledkem pohnout. Tuto snahu jim však zabrzdila chyba, které se západočeští beci dopustili v 55. minutě. Nedorozumnění v jejich obraně potrestal kanonýr Štěpán Zahálka. který se ocitl úplně sám před prázdnou brankou a pohodlně zvýšil na 3:0. Domácí se poté soustředili na pevnou obranu a mladíci z Plzně se přes ni nedokázali prosadit k ohrožení branky. Utkání tak skončilo výhrou Admiry 3:0. 

 

Zdroj: Web FK Admira Praha

 

Ohlas trenéra Admiry Františka Peřiny a hráče Miroslava Horáka



Sestavy


FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Fric [-] (57. P. Kunc [-] ) , M. Horák [-] , O. Herc [-] , A. Čížek [-] , V. Záruba [-] (68. F. Vyskočil [-] ) , M. Douděra [-] , J. Panýrek [-] , M. Čácha [-] , J. Martinic [-] , Š. Zahálka [-] (74. J. Michálek [-] )

FC Viktoria Plzeň B
J. Staněk [-] - A. Čihák [-] , K. Krátký [-] (72. A. Taleski [-] ) , K. Žilák [-] , J. Halász [-] (46. T. Kepl [-] ) , J. Selnar [-] (60. P. Řezáč [-] ) , B. Havel [-] (38. M. Kodýdek [-] ) , A. Vrba [-] , V. Míka [-] , R. Hranáč [-] , M. Petr [-] (72. L. Václavík [-] )

ŽK: 81. J. Michálek - 26. B. Havel , 79. A. Čihák .
Hráči zápasu: J. Martinic .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - TUPÝ Petr, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích