1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2020 16:30

2.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V duelu dvou bezbodových týmů, které zatím nevstřelily ani branku přehrála Hostouň Sokolov


Branky


15

Není divu, že utkání Hostouně se Sokolovem rozhodla jediná branka. Obě mužstva před dohrávkou druhého kola totiž čekala na první bod i na vstřelenou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou šanci domácí nedali

V prvním poločase se hrál fotbal, který odpovídal tomu, že ani jedno mužstvo v této sezóně ještě neskórovalo, tedy fotbal bez šancí. Jedinou vyjímkou byla šance exligového Petra Trappa v domácím dresu. Hostouňský kapitán však pouze potvrdil, že nepatří mezi střelce a v obrovské šance trefil svou hlavičkou zblízka pouze hostujícího gólmana. Obě mužstva se trápí od úvodu ročníku s ofenzivou a trápila i nadále. Není tak divu, že poločas skončil 0:0. Bojovnost však aktérům utkání upřít nešla.

Červená karta hostů a gólová radost domácích

Nudná fotbalová podívaná bez šancí s nulovou ofenzivou pokračovala i ve druhém poločase. Důležitý moment se odehrál v 58. minutě, kdy dostal hostující Holík druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchy. Oslabení hosté po vyloučení již úplně rezignovali na útočnou snahu a vrhli všechny síly na ubránění bezbrankového stavu. To se jim několik minut dařilo. V 78. minutě ale napřáhl ke střele domácí Kamil Kulhavý a vymetl šibenici hostující branky, 1:0. Branka znamenala pro Hostouň velikou úlevu a pro Sokolov naopak neřešitelný problém, protože obměněný tým loňského účastníka druhé ligy je v ofanzivní činnosti v úvodu ročníku naprosto bezzubí. Domácí si tak pohlídali jednobrankový náskok a slavili tři body.

 

Zdroj: Web Sokol HostouňWeb FK Baník Sokolov

Redakčně upraveno.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Utkaly se dva týmy, které nevstřelily branku a měly nula bodů. Ta hra tomu odpovídala. Nebyly šance, hrálo se bojovné utkání ve středu pole. Myslím, že jsme byli šťastnější. Soupeř měl jednu šanci, pak dva nebo tři brejky. My jsme taky měli dvě šance, které jsme mohli proměnit. Gól jsme dali ze střeli z vápna. Pomohla nám soupeřova červená karty. Jim naopak ublížila a už jim nezbývaly síly na útok.

FK Baník Sokolov
Vít Vrtělka - trenér: V sestavě jsme udělali několik změn. Některé změny byly vynucené a u některých jsme zas chtěli dát příležitost dalším hráčům. První poločas byl vyrovnaný a první vyloženou příležitost jsme si dokázali vypracovat my, bohužel jsme ji však neproměnili. V prvním poločase si vypracoval příležitost také domácí tým, proti které nás výborně podržel brankář Kuba Richter. Druhý poločas pokračoval velmi vyrovnanými výkony. Zvrat přišel v 58. minutě, kdy se po druhé žluté kartě nechal vyloučit Holík, který se zachoval nedisciplinovaně a oslabil tak své mužstvo. V desíti jsme stále velmi dobře bránili, ale bohužel se vytratila veškerá útočná snaha o vstřelení úvodní branky. Utkání rozhodla branka ze 78. minuty, na kterou jsme již nestačili zareagovat. V závěru utkání jsme si vytvořili ještě dvě velmi slibné příležitosti ke skórování, ty však brankou neskončily. Podobný výkon v oblasti nasazení a pohybu potřebujeme opakovat i v dalších zápasech. Také samozřejmě potřebujeme být efektivnější v koncovce a ve vápně soupeře přidat na důrazu, protože tam se zápasy rozhodují.



Sestavy


Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - J. Kabele [-] (66. Š. Hájek [-] ) , L. Vegricht [-] (66. M. Brandl [-] ) , P. Hovorka [-] , P. Trapp [-] , A. Zahranychnyy [-] (90. O. Soukup [-] ) , K. Kulhavý [-] (80. D. Dostál [-] ) , O. Brejcha [-] , L. Kosík [-] , R. Dosoudil [-] , J. Pavlík [-]

FK Baník Sokolov
J. Richter [-] - T. Holík [-] , L. Šulc [-] , D. Martinec [-] (73. D. Krlička [-] ) , P. Veselý [-] (83. V. Čermuš [-] ) , D. Kovář [-] , P. Fišer [-] (60. K. Kýček [-] ) , V. Heger [-] , D. Kursa [-] , M. Hackl [-] (73. W. Dotzauer [-] ) , D. Hajdo [-]

ŽK: 51. J. Kabele , 70. R. Dosoudil , 80. K. Kulhavý , 87. O. Brejcha , 90. L. Kosík - 12. P. Fišer , 41. M. Hackl , 53. T. Holík . ČK: 58. T. Holík .
Hráči zápasu: D. Tetour , K. Kulhavý .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Kubec Václav - LANGMAJER Lukáš, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích