Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2020 16:30

2.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Sparty pokračuje v suverénní jízdě, v dohrávce zdolalo Králův Dvůr


Branky


14

Sparta B opět s posilami z áčka zdolala dalšího soupeře a je po čtyřech odehraných zápasech stoprocentní s impozantním skóre 22:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta udeřila dvakrát ze vzduchu po centrech Plavšiće

V sestavě Sparty se opět představili hráči z kádru áčka Fortelný, Plavšić, Karabec a Polidar, v brance nastoupil gólman Holec z lavičky náhradníků do utkání zasáhl také Filip Panák. Utkání začalo opatrně z obou stran, v první šanci se zjevil domácí Turyna, ale centr ze strany nedokázal usměrnit mezi tři tyče. V 18. minutě se dostal domácí favorit do vedení. Plavšić odcentroval a Vojtěch Patrák hlavou poslal Spartu do vedení 1:0. Ve 22. zahrávali hosté rohový kop, odražený míč si našel Beňo, ale Holcovu branku přestřelil. Ve 39. minutě centroval opět ze strany Plavšić, míč doletěl až na zadní tyč, kde skóroval hlavou Tomáš Wiesner, 2:0. Tato branka určila poločasové skóre.

Sparta na začátku druhého poločasu držela míč, ale dlouho se nemohla prosadit přes obranný blok hostů. V 58. minutě našel Karabec centrem šutéra Turynu, který hlavičkoval pouze do hostujícího gólmana. O minutu později našel Patrák Karabce, ale ten ve stoprocentní šanci na malém vápně netrefil branku. V 77. minutě Spartu definitivně uklidnil třetí brankou Adam Gabriel, který postupoval po přihrávce Polidara sám na brankáře a nezaváhal. O chvíli později vyslal střídající Panák do šance Patráka, ale brankář Toman jeho příležitost zlikvidoval. V 83. minutě se dočkali branky i hosté. Domácí stopeři se při dlouhém nákopu hostů špatně domluvili s brankářem Holcem a Tomáš Šebek ve skluzu skóroval, 3:1. V 88. minutě stanovil závěrečné skóre přesnou střelou  po Wiesnerově přihrávce Jan Fortelný, 4:1.

 

Zdroj: Web AC Sparta Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


AC Sparta Praha B
Petr Janoušek - trenér: Dnes jsme spíše spokojeni s výsledkem, protože Králův Dvůr patří v soutěži mezi ty organizovanější týmy, byli na nás takticky nachystaní a k tomu umí využívat své šance při standardních situacích. Nám se v první půli nedařilo včas dostupovat, v některých situacích hry jsme propadali, ale na druhou stranu naši kluci dobře plnili úkoly například při standardkách soupeře nebo celkově v defenzivě, takže jsme soupeře do žádné vážnější šance nepustili. Ve druhém poločase se nám pak už dařilo i lépe kombinovat, a hlavně jsme se střelecky prosazovali.




Sestavy


AC Sparta Praha B
D. Holec [-] - M. Piško [-] , D. Turyna [-] (63. M. Ryneš [-] ) , A. Gabriel [-] (84. I. Gelashvili [-] ) , A. Karabec [-] (68. F. Panák [-] ) , M. Polidar [-] , T. Wiesner [-] , J. Fortelný [-] , S. Plavšić [-] , V. Chervak [-] , V. Patrák [-] (84. L. Vácha [-] )

FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - D. Krejdl [-] , D. Beňo [-] , M. Kraus [-] , T. Šebek [-] (84. J. Blažek [-] ) , D. Kilián [-] , T. Osvald [-] (65. D. Kůžel [-] ) , J. Dvořák [-] (84. P. Janota [-] ) , R. Novák [-] , M. Hell [-] , J. Bouček [-]

ŽK: 64. M. Piško - 35. T. Osvald .
Hráči zápasu: T. Wiesner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pilný Marek - JEŽEK Václav, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích