J. Hudec 35.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 10:30

1.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbramští mladíci vezou všechny body z Karlových Varů


Branky


35. J. Hudec - 11. V. Kolář , 54. F. Belej
15

Slavia Karlovy Vary po vyrovnaném průběhu doma podlehla béčku Příbrmi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia dokázala vyrovnat

Hosté začali utkání skvěle a již v 11. minutě se ujali vedení, které jim střelou z velké dálky zajistil Vít Kolář. Domácí brankář Chára při této brance rozhodně neměl čisté svědomí. Západočechy inkasovaná branka nezlomila a hnali se za vyrovnáním. Ve 35. minutě se Karlovy Vary dočkaly srovnání. Jeden z několika závarů ve vápně Příbrami dokázal přetavit ve vyrovnání Josef Hudec. Za stavu 1:1 se odcházelo do kabin k poločasové přestávce

Brejk Příbrami rozhodl

Domácí pod vedením nového kouče a bývalého šutéra Mariana Geňa vrhli i ve druhé půli síly do útoku a byla vidět snaha o vstřelení vedoucí branky. Naneštěstí pro Slavii udeřili z rychlého protiútoku hosté, kde dokázal vstřelit branku František Belej  a poslal hosty do vedení. Domácí se i nadále snažili alespoň o vyrovnání, za kterým je hnala i skvělá podpora fanoušků. Červenobílí nastřelili dvakrát brankovou konstrukci, dvakrát vykopávali hráči Příbrami míč z brankové čáry. Gólu se však domácí nedočkali a ke konci utkání jim již docházeli síly. Mladé mužstvo Příbrami si tak odvezlo všechny body.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - Z. Skala [-] , L. Tůma [-] (85. D. Gondzsala [-] ) , M. Jáša [-] , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , D. Mandula [-] , V. Vyleta [-] (46. Š. Dubnička [-] ) , R. Vokáč [-] (80. T. Fencl [-] ) , M. Pěkný [-] , J. Hudec [-] (71. D. Tesař [-] )

FK Příbram B
- F. Belej [-] (55. V. Ptáček [-] ) , D. Budínský [-] , J. Obdržal [-] (87. J. Mezera [-] ) , J. Vlček [-] , J. Díl [-] (68. D. Vott [-] ) , V. Kolář [-] , J. Vokřínek [-] , M. Šíma [-] , L. Puchmertl [-] , S. Vilotič [-] , V. Smrkovský [-]

ŽK: 73. M. Pěkný - 39. S. Vilotič , 59. J. Díl .
Hráči zápasu: V. Kolář .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: remíza

Čekám vyrovnané utkání. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích