0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 10:15

1.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolov po sestupu z druhé ligy podlehl Motorletu


Branky


36. M. Filip , 47. P. Rothe
15

Domácí Sokolov nastoupil k utkání v úplně jiné sestavě, než se kterou dohrával druhou ligu. Zcela nový tým na úvod ČFL nestačil na Motorlet Praha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břevno Sokolova a poté gól Motorletu

Utkání bylo od úvodu vyrovnané a nabízelo kvalitní rychlý fotbal. Domácí mohli jít i do vedení, ale hlavička jednoho z domácích borců skončila pouze na břevně. Ve 36. minutě zahrávali hosté rohový kop, odražený míč si našel Martin Filip a propálil zkušeného domácího brankáře Dvořáka. Hosté se tak ujali jednobrankového vedení, které vydrželo až do poločasové přestávky.

Další gól po standardní situaci rozhodl

Úvod do druhé půle vyšel hostům parádně. Hned ve 47. minutě zahrávali rohový kop, po kterém se prosadil Petr Rothe a zvýšil vedení Motorletu na 2:0. Po této brance se hra odehrávala převážně ve středu hřiště a žádné brankové příležitosti k vidění nebyly. Utkání tak skončilo dvoubrankovou výhrou hostů.



Sestavy


FK Baník Sokolov
J. Dvořák [-] - L. Šulc [-] , J. Procházka [-] , D. Kovář [-] , M. Stockner [-] (67. R. Body [-] ) , D. Kursa [-] , V. Čermuš [-] (78. D. Martinec [-] ) , D. Krlička [-] , W. Dotzauer [-] (50. P. Fišer [-] ) , D. Horvát [-] , T. Holík [-]

FK Motorlet Praha, s.r.o.
M. Mihálek [-] - T. Valenta [-] (86. O. Bitto [-] ) , D. Scharf [-] (86. M. Hurka [-] ) , M. Čepelák [-] , M. Filip [-] , J. Valenta [-] , D. Dvorský [-] (70. M. Rataj [-] ) , J. Suk [-] (78. J. Walter [-] ) , R. Žaloudek [-] , P. Rothe [-] , A. Fotr [-] (70. T. Rossmann [-] )

Počet diváků: 530. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Motorlet využije svého poměrně stabilního kádru a Sokolov, který řešil v minulé sezoně sestupové problémy, přehraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích