M. Hrudka 23.
M. Hrudka 24.
T. Herejt 90.
P. Šolc 90. (p.)
4:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o body, až do poslední minuty


Branky


23. M. Hrudka , 24. M. Hrudka , 90. T. Herejt , 90. P. Šolc (p.) - 51. M. Říha , 66. R. Neuberger , 87. V. Šimáček
1

Drama do posledních minut, 7 gólů za zápas, vyrovnaný duel, to vše bylo k vidění na stadionu domácího týmu AFK Loděnice který hostil rezervu Kladna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první polovinu ovládli díky dvěma gólům Hrudky

První polovinu domácí tým, vsadil na taktiku, kdy bránili z bloku, nechali Kladno hrát více na míči a vyráželi do rychlých protútoků. A právě to, se domácím osvědčilo. Ve 23. minutě se celek z Loděnic dostal ke střele, kterou gólman hostí pouze vyrazil ke správně postavenému Hrudkovi, který svoji šanci naplno zužitkoval - 1:0. O minutu později bylo na straně Loděnic ještě veseleji, a to když obránce z Kladna ve 24. minutě zahrál špatně malou domů, kterou přečetl Hrudka a svojí druhou šanci stejně jako první proměnil - 2:0. Žádná další změna skóre v první půli nenastala.

Kladno dokázalo druhou půli zápas otočit, ale Loděnice nesložili zbraně

Na pohled pro diváka jednoznačně zajímavější druhá polovina utkání, ve které padlo hned  5 gólů. Byla znát fyzická přípravenost Kladna, především dravého mládí, když hosté ani za nepříznivého stavu, neměli v plánu zápas vzdát. To se jim vyplatilo hned po šesti minutách hry, když v 51. minutě snižoval Říha - 2:1. O čtvrt hodiny hry přišel další zásah rezervy Kladna, a to když se v 66. minutě prosdil střelec Neuberger - 2:2. Pak se na chvíli hra uklidnila, ale jen kvůli tomu aby se necelých 10 minut před koncem mohla strhnout přetahovná o body. V 87. minutě zvrátil výsledek na stranu hostujícho celku Šimáček - 2:3. Ale potom se předvedla stejná zarputilost a bojovnost týmu, jako v Hostouni okolo trenéra Korby, když nevzdali zápas a dokázali ho ještě vyhrát. V 90. minutě se prosadil v dobře hrající formě Herejt - 3:3. Poslední gól přišel těsně před koncem, když domácí zahrávali pokutový kop, který bezpečně proměnil Šolc - 4:3.



Ohlasy k zápasu


AFK Loděnice
Jaroslav Korba, Trenér: Bylo to fantastické utkání z obou stran. Zápas, který byl výkonově nad B. třídu. Cením si výkonu mužstva, když jsme v 88. minutě prohrávali 3:2, ale ukázal jsme, že se hraje až do konce a nakonec vyhráli 4:3.. Doopravdy jeden z nejlepších zápasů, který jsem kdy v B.třídě viděl.




Sestavy


AFK Loděnice
L. Dreksler [-] (90. M. Vlasák [-] ) - J. Majer [-] , J. Prokop [-] - V. Kopečný [-] , O. Mráz [-] , R. Žižka [-] , A. Jeřábek [-] , P. Šolc [-] - M. Hrudka [-] (57. M. Smetana [-] ) , T. Herejt [-] , J. Křížek [-] (88. A. Novák [-] ) -

SK Kladno B
M. Kindl [-] - R. Stříška [-] (81. J. Roulich [-] ) , T. Čapek [-] (59. J. Korpa [-] ) , M. Říha [-] , T. Abrham [-] , L. Kejha [-] , F. Dejčmar [-] (72. O. Čermák [-] ) , V. Kalina [-] , R. Neuberger [-] , J. Janda [-] , V. Šimáček [-]

ŽK: 43. J. Křížek , 88. J. Majer - 88. R. Neuberger , 90. L. Kejha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - MEŠČAN Marek, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Titlbach

Expert: Tomáš Bureš
Tip experta: remíza

Kladno by mohlo poprvé ztratit nějaké body. Pokud se jim podaří uhlídat Loděnického Herejta a vyvarovat se zbytečných chyb, bude k vidění pěkný zápas. Rozhodnou penalty.