Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas mezi Povltavskou a Lysou rozhodlo proměňování šancí, ve kterých byli domácí efektivnější


Branky


34. V. Hašek , 51. L. Nováček (p.) , 67. L. Nováček - 59. T. Kříž
10

Hvozdnice - Dalším soupeřem Povltavské fotbalové akademie byla Lysá nad Labem, která měla před zápasem pouze o bod méně než její soupeř. Zápas však vyšel lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas nakonec skončil vedením domácích

Hned v 7. minutě musel hostující Rathouský vyrážet míč na rohový kop po individuální akci Třešňáka a následném zakončení Rochla. Na druhé straně se ve 13. minutě řítil T. Kříž po přihráve od Urbana sám na domácího brankáře, kterého neprostřelil a dorážející Hanke přestřelil. O deset minut později si s přímým kopem poradil hostující brankář. Na druhé straně následoval rychlý kontr O. Veselý - T. Kříž, ale skvěle vyhěbl brankář Vašák a míč odkopl. Po půl hodině hry zakončoval O. Veselý, ale jeho střela byla domácí obranou sražena na roh.

 

Ve 34. minutě našel přímý kop Nerada hlavu domácího Haška, který zamířil přesně - 1:0. O minutu později měli hosté štěstí, když se míč po ráně Matyse ze třiceti metrů zastavil až na spojnici břevna a tyče. 

O výhře domácích rozhodl dvougólový Nováček

Hned v úvodu běžel na brankáře Vašáka Ježek, ale domácí stražce brány všasným pádem pod nohy míč odkopl. V 51. minutě fauloval hostující D. Novák Tomance a Nováček penaltu proměnil a navýšil vedení domácího celku - 2:0. Snížení se hosté dočkali o sedm minut později, když brankáře propálil T. Kříž po přihrávce O. Veselého - 2:1.

 

Poté se penalty dožadovali i hosté, ale marně. A tak musel zasahovat Rathouský na druhé straně po rohovém kopu, který bravurně kryl hlavičku Tomance. V 68. minutě se trefil podruhé v utkání Nováček po centru velmi aktivního Tomance - 3:1. Hostující brankář si pak v rozmezí dvou minut připsal další dva úspěšné zákroky. V 88. minutě byl navíc vyloučen Müller a hosté dohrávali v oslabení. V samém závěru podržel hosty znovu brankář Rathouský po zakončení Rochla a Artimoviče



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Lysá
Matěj Brabec, trenér: "Odehráli jsme slušný zápas, vyrovnaný na šance, ale abychom uspěli, musíme mít rozhodně lepší produktivitu. A ještě se vyvarovat zbytečných chyb. Proto odjíždíme bez bodů s pocitem, že jsme měli na víc."



Počet diváků: 111. Rozhodčí: HORÁK Matěj - DRÁBEK Tomáš, MBOUSSA Matthieu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 9. 2020 21:17
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip experta: výhra domácích

Nic snadného domácí celek nečeká, ke třem bodům jim ale pomůže rychlý gól a vedení si béčko akademie vzít nenechá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích